Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wikingowie jak ktoś pisal wyżej pasowały mi po DXM bardzo
miło jeszcze zerkało mi się na Blade'a wiecznego łowcę
Film - Who Am I, musiałem się nieźle skupić żeby zrozumieć sens filmu i ku mojemu ździwieniu nie było to zbyt trudne a wrażenia nie zapomniane. Być może zasługa dużego ekranu, klimatu i każdy film byłby niezapomniany.
W najbliższym czasie spróbuje obejrzeć w/w propozycje bo ciekawego zajęcia na niższych plateau nie umiem sobie znaleźć
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie używka do oglądania filmów :) Lepiej zagłębić się na wyższych plateau niż męczyć się na niższych i próbować coś z nich wycisnąć.
300mg to dla mnie też taka kijowa dawka :) Kilka razy brałem, jednak o wiele lepiej wbić na wyższe plateau. Z początku niby fajnie, ale później staje się to nużące i meczące dla organizmu. Szczególnie jak się po takiej dawce próbuje skupić na oglądaniu jakiegoś filmu.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.