Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wikingowie jak ktoś pisal wyżej pasowały mi po DXM bardzo
miło jeszcze zerkało mi się na Blade'a wiecznego łowcę
Film - Who Am I, musiałem się nieźle skupić żeby zrozumieć sens filmu i ku mojemu ździwieniu nie było to zbyt trudne a wrażenia nie zapomniane. Być może zasługa dużego ekranu, klimatu i każdy film byłby niezapomniany.
W najbliższym czasie spróbuje obejrzeć w/w propozycje bo ciekawego zajęcia na niższych plateau nie umiem sobie znaleźć
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie używka do oglądania filmów :) Lepiej zagłębić się na wyższych plateau niż męczyć się na niższych i próbować coś z nich wycisnąć.
300mg to dla mnie też taka kijowa dawka :) Kilka razy brałem, jednak o wiele lepiej wbić na wyższe plateau. Z początku niby fajnie, ale później staje się to nużące i meczące dla organizmu. Szczególnie jak się po takiej dawce próbuje skupić na oglądaniu jakiegoś filmu.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.