Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
wikingowie jak ktoś pisal wyżej pasowały mi po DXM bardzo
miło jeszcze zerkało mi się na Blade'a wiecznego łowcę
Film - Who Am I, musiałem się nieźle skupić żeby zrozumieć sens filmu i ku mojemu ździwieniu nie było to zbyt trudne a wrażenia nie zapomniane. Być może zasługa dużego ekranu, klimatu i każdy film byłby niezapomniany.
W najbliższym czasie spróbuje obejrzeć w/w propozycje bo ciekawego zajęcia na niższych plateau nie umiem sobie znaleźć
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie używka do oglądania filmów :) Lepiej zagłębić się na wyższych plateau niż męczyć się na niższych i próbować coś z nich wycisnąć.
300mg to dla mnie też taka kijowa dawka :) Kilka razy brałem, jednak o wiele lepiej wbić na wyższe plateau. Z początku niby fajnie, ale później staje się to nużące i meczące dla organizmu. Szczególnie jak się po takiej dawce próbuje skupić na oglądaniu jakiegoś filmu.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.