Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Wrzucilem wlasnie 25mg dziazepamu , jak narazie fajny chillot , jak dzis bedą klony to 4mg klona+25mg diazepamu i bedzie bosko :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
co myslicie o zapodaniu relanium, po 0,7 goudy plus 4 lufy na 2 (vodka tez na 2) + 3 piwa (solo)
moze sie zle skonczyc (zapomne o oddychaniu czy chuj...)? mam 12 tabsow x 2mg
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2009 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 139 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hopek »
Nic sie nie stanie. Albo nastapi reakcja paradoksalna i zaczniesz wariowac co przy relkach i to 2-kach jest malo prawdopodobne, albo nastapi normalna reakcja i Cie zmuli, ewentualnie zasniesz. Przeciez to nie jakis hardcore 0,35 vody i 3 bro - bez przesady z jakims zapominaniem oddychania. Jeden clonik 2mg to rownowaznik 2x Twojego zapasu diazepamu, a po duzo grubszych przyjeciach % obligatoryjnie zarzucalem 1-2mg Clona, zeby nie bylo totalnej zwaly na nastepny dzien.
Takiego świata ja nie chce, wiec go sobie ulepsze....
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja tam polecam alkohol nisko procentowy , browary albo drinki z mala ilością wódki , choć sam to cala paczke pestek 2mg zapiłbym szklanką whisky ^_^
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: INeedMoney »
dzieki wolalem sie upewnic
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
chcę dzisiaj spać. bardziej i szybciej porobi mnie diazepam w nos czy pod język?
najchętniej bym dał w kabel, ale nie mam spirytu już.
proszę nie pierdolić, że się nie wchłonie, bo to forma niezjonizowana lepiej przenika przez błony śluzowe...
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wal pod język. Nie ma tego smaku łinterfresza ale i znów nie jest jakiś obrzydliwo-obskurwiały EDIT jak np estazolam /EDIT. Nie wiem jaką masz tolerkę, wal ze 30mg :D Smacznego i dobranoc. Nie jonizuj się za bardzo bo będziesz pstrykać jak naelektryzowany kot w zimie %-D
Ostatnio zmieniony 15 września 2009 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1211 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no właśnie po kocie muszę się zjonizować hahahha
pozdro pill
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
Witam.

Relanium , działa ok. Najfajniej się usypia , na mnie działało 3-4 tabsy , ogólne zadowolenie :)

a , no i piwkiem podkręcajccie , jak już yżej wspomniano . PZDR:)
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
Deixem pisze:
Ja tam polecam alkohol nisko procentowy , browary albo drinki z mala ilością wódki , choć sam to cala paczke pestek 2mg zapiłbym szklanką whisky ^_^
true :D z paczka rolek 5tek tez daloby rade, diazepam to fajne benzo :) btw szeroko stosowane przez snjaperow (nielegalnie) eliminuje drzenie rak jak trzeba komus przyjebac w leb 7,52 mm w leb z daleka idealne :D:D
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.