Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
Czytając niektóre posty, zawierające opis jak się kto czym ujebał, zajebał, co go wyjebało tylko mi się robi ochota.
Córka Bafometa pisze: Jeżeli bym miała zamiar robić sobie detox od czegokolwiek to pierwsze co przestałabym czytać hyperreala ;]
Czytając niektóre posty, zawierające opis jak się kto czym ujebał, zajebał, co go wyjebało tylko mi się robi ochota.
P.S. banshee dostałem mail'a, odpisałem na podany numer gg.
P.P.S. Pozdrów Mamę ;-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
moze dlatego, ze nie bylem tak mocno wjebany. pozdrawiam
Mefistofeles pisze: Ja byłem kiedyś za małolata mocno wjebany w butapren i rozpuchol hehe stare czasy potem alkohol i zioło. Teraz tylko kofeina xD
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.