...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Na mnie buprenorfina działa bardzo słabo i chujowo. Nie wezmę tego do ust nawet jakby mi dawali to za darmo.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
no Ty jesteś jednym z tych nielicznych. Chociaż dla mnie bupra też już straciła swój urok, nawet za nią nie mam zamiaru latać.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 135 / / 0
Jeżeli bym miała zamiar robić sobie detox od czegokolwiek to pierwsze co przestałabym czytać hyperreala ;]
Czytając niektóre posty, zawierające opis jak się kto czym ujebał, zajebał, co go wyjebało tylko mi się robi ochota.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Córka Bafometa pisze:
Jeżeli bym miała zamiar robić sobie detox od czegokolwiek to pierwsze co przestałabym czytać hyperreala ;]
Czytając niektóre posty, zawierające opis jak się kto czym ujebał, zajebał, co go wyjebało tylko mi się robi ochota.
Racja. Nawet nie trzeba czytać opisów, samo wejście tutaj wywołało u mnie dreszczyk, czułem jakbym robił coś absolutnie zakazanego :P Dlatego nie mam zamiaru tu zaglądać za często.

P.S. banshee dostałem mail'a, odpisałem na podany numer gg.
P.P.S. Pozdrów Mamę ;-)
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja wchodzilam na forum jak trzezwialam.mimo ze na mnie to nie dzialalo cisnieniowo to nie polecam.(bo niektorzy zapewne beda lazic scisnieniowani).
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
W SUMIE, z perspektywy 5 miesiąca trzeźwości wcale nie jest tak źle, moze dlatego, ze nie bylem tak mocno wjebany. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 października 2009 przez AmneziaHaze, łącznie zmieniany 1 raz.
jestem drugi
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
moze dlatego, ze nie bylem tak mocno wjebany. pozdrawiam
A mozna wiedziec w co byles wjebany?
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mefistofeles »
Ja byłem kiedyś za małolata mocno wjebany w butapren i rozpuchol hehe stare czasy potem alkohol i zioło. Teraz tylko kofeina xD
Uwaga! Użytkownik mefistofeles nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: kiper »
Mefistofeles pisze:
Ja byłem kiedyś za małolata mocno wjebany w butapren i rozpuchol hehe stare czasy potem alkohol i zioło. Teraz tylko kofeina xD
Zapytano mnie jaki wpływ na młodszych mogą wywierać starsze, szersze umysły. Po chwili wahania mnie olśniło, tak. Oto geneza mojego emocjonalnego rozumowania mająca punkt odniesienia w utraconym dzieciństwie. Otóż odrzucając wszystkie zbędne czynniki, wracając do matni i ewoluując w czysty stan nieskazitelnego jestestwa, zakładamy że dragi stanowią X, natomiast człowiek Y. Naturalna kolej rzeczy, X->Y. Monar otwiera umysły, ale nie idźcie tą drogą . Twój kolega nie ma racji, to ćpun.
Wszystko co napisałem na tym forum to stek bzdur i fikcja literacka.
  • 73 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: AmneziaHaze »
no dobrze, zauważ kiper, że większość tutaj wyznaje zasadę X>Y, tzn nie w tym dziale, ale ogolnie na hyperreal i chocbys nie wiem jak tłumaczył to stwierdzą, że jestes pipa, bo sie szanujesz. Co za ironia losu..
jestem drugi
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 22:26:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750285513'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.