Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Rozcieńcz tą wodą. Następnym razem do salicylu opcjonalnie możesz dodać krople gliceryny.
Uwaga! Użytkownik cziler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 9 / 0
tu macie tabele do i.v nadaje sie jedynie moim zdaiem diazepam 50mg +

klono nie ma roznicy

[ external image ]
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 950 / 42 / 0
diazepam w kabel to jak orgazm. Krótki bo krótki, ale co tam - płeć 'chłopak'. %-D
  • 742 / 9 / 0
Czy jak się zapodaje rozcieńczony wodą roztwór diazepamu to pieką kable tak czy inaczej? Co prawda nie mam i pewnie mieć nie będę, ale tak się zastanawiam jak ludzie oceniają czy są w kablu czy nie skoro to gówno boli przy waleniu.

Jaką wydajność ma przerabianie tabletek relanium? Ktoś porównywał rolki ze szkła z przerabianymi?

Czy taka ilość alkoholu jaka jest w rolce szklanej ma wpływ na organizm? Bo zawsze miałem w głowie, że "alko + iv = śmierć lub ciężka masakra". Jak działa alko iv? Czy to alko w rolce ma wpływ na samo działanie rolki? Może trochę głupie/oczywiste te pytania, ale jakoś mnie to zaciekawiło.

pozdro
  • 520 / 18 / 0
Po alkoholu dożylnie czuć "najebanie się" ale tylko przez kilka, kilkanaście sekund. I czuć w mordzie alkohol. Rozcieńczenie wodą zmniejszy pieczenie dość dobrze.
  • 570 / 9 / 0
canonkod wiem ze metodą jak ja to nazwalem na zimno jest wieksza wydajność przerabiania tabletek no i spirytus lepiej normalny 96% niz ten salicylowy

zalewamy np pokruszone w kieliszku 10tab 1ml spirytusu pozniej dodajemy 2-3ml wody i roztwor sobie stoi kilka godzin co jakis czas mieszając
pozniej wrzucalem tam wacicik z patyczka do uszu i filtrowalem przez to do wiekszej pompy zaciągalem wczesniej przygotowany roztwor np z alfy i w takim szejku strzelalem
mase tabletkową mozna ponownie zalać spirytem/wodą i jeszcze diazepam tam "jest"

czuc na calej dlugosci zyly jak sie "pali" ale tylko w przypadku zbyt duzej ilosci etanolu %-D

mnie ciekawi czy luminal ktos strzelał z odwiedzajacych forum lub jakies inne barbiturany? (przerabiane metodą domową?)

dzis bede testwal clanazolam z metkadynonem w 1 pompce zoaacze c z teog wyjdzie %-D
Warszawski Cpun pisze:
  • 570 / 9 / 0
wreszcie 10mg kona iv na kopa z 300mg penta

pencik nawet sie nie przebil

nie to co rolki ale i tak fjano :)
Warszawski Cpun pisze:
  • 570 / 9 / 0
czesto pytają jak przerobic klony na iv

te strzelane z masą tab są niczym w porownaniu do dobrze zrobionych
to dma moj przepis

2mg kruszysz klona wsypujesz do pompki dolewsz 1ml salucylowego spirytusu wczesniej wytracasz z niego salicylany / wlewasz do szklanki dosypujesz lyzke sody oczyszczonej mieszasz i czekasz az osadzi sie na dnie wszystko a zostanie sam spiryt / lub uzyj zwyklego spirytusu

w pompce 2ml masz tabsa klona dociagasz 1ml salicyla lub 05 normalnego wstrzasasz zaykasz wyltok iglą bez igly ^ samą kontrolką dodajesz pozniej 1ml wody do spirytusu lub 05 do salicyla
czekasz kilka h co jakis czas mieszajac dodaj
pozniej jak juz masa tabletkowa osadzi sie na dnie i bedize klawrowny plyn delikatnie go sciagasz drugą pompką z iglą wkladajac ją w kominek z wacikiem w kontrolce i wsio
chlup ^
efekt jest ze tak powiem dziwny odrealnienie wrazenie plywanie OBCE ODCZUCIA / slow time takbym to nazwal
Warszawski Cpun pisze:
  • 2 / / 0
Skoro będę odmierzal strzykawką roztwór 100mg flubromazolamu/100ml glikolu to zastanawiam sie po co ma to wędrować do brzucha skoro może w żyłę. Czy iniekcja glikolu propylenowego jest bezpieczna? te benzo również mnie nie zabije? trzeba jakoś filtrowac?
  • 950 / 42 / 0
Eeyore1488 pisze:
Skoro będę odmierzal strzykawką roztwór 100mg flubromazolamu/100ml glikolu to zastanawiam sie po co ma to wędrować do brzucha skoro może w żyłę. Czy iniekcja glikolu propylenowego jest bezpieczna? te benzo również mnie nie zabije? trzeba jakoś filtrowac?
Nie, glikol propylenowy Cię zabije.

Poczytaj o tym kurwa, jego, mać. :-D :hug:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.