Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
klono nie ma roznicy
[ external image ]
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Jaką wydajność ma przerabianie tabletek relanium? Ktoś porównywał rolki ze szkła z przerabianymi?
Czy taka ilość alkoholu jaka jest w rolce szklanej ma wpływ na organizm? Bo zawsze miałem w głowie, że "alko + iv = śmierć lub ciężka masakra". Jak działa alko iv? Czy to alko w rolce ma wpływ na samo działanie rolki? Może trochę głupie/oczywiste te pytania, ale jakoś mnie to zaciekawiło.
pozdro
zalewamy np pokruszone w kieliszku 10tab 1ml spirytusu pozniej dodajemy 2-3ml wody i roztwor sobie stoi kilka godzin co jakis czas mieszając
pozniej wrzucalem tam wacicik z patyczka do uszu i filtrowalem przez to do wiekszej pompy zaciągalem wczesniej przygotowany roztwor np z alfy i w takim szejku strzelalem
mase tabletkową mozna ponownie zalać spirytem/wodą i jeszcze diazepam tam "jest"
czuc na calej dlugosci zyly jak sie "pali" ale tylko w przypadku zbyt duzej ilosci etanolu
mnie ciekawi czy luminal ktos strzelał z odwiedzajacych forum lub jakies inne barbiturany? (przerabiane metodą domową?)
dzis bede testwal clanazolam z metkadynonem w 1 pompce zoaacze c z teog wyjdzie
pencik nawet sie nie przebil
nie to co rolki ale i tak fjano :)
te strzelane z masą tab są niczym w porownaniu do dobrze zrobionych
to dma moj przepis
2mg kruszysz klona wsypujesz do pompki dolewsz 1ml salucylowego spirytusu wczesniej wytracasz z niego salicylany / wlewasz do szklanki dosypujesz lyzke sody oczyszczonej mieszasz i czekasz az osadzi sie na dnie wszystko a zostanie sam spiryt / lub uzyj zwyklego spirytusu
w pompce 2ml masz tabsa klona dociagasz 1ml salicyla lub 05 normalnego wstrzasasz zaykasz wyltok iglą bez igly ^ samą kontrolką dodajesz pozniej 1ml wody do spirytusu lub 05 do salicyla
czekasz kilka h co jakis czas mieszajac dodaj
pozniej jak juz masa tabletkowa osadzi sie na dnie i bedize klawrowny plyn delikatnie go sciagasz drugą pompką z iglą wkladajac ją w kominek z wacikiem w kontrolce i wsio
chlup ^
efekt jest ze tak powiem dziwny odrealnienie wrazenie plywanie OBCE ODCZUCIA / slow time takbym to nazwal
Eeyore1488 pisze:Skoro będę odmierzal strzykawką roztwór 100mg flubromazolamu/100ml glikolu to zastanawiam sie po co ma to wędrować do brzucha skoro może w żyłę. Czy iniekcja glikolu propylenowego jest bezpieczna? te benzo również mnie nie zabije? trzeba jakoś filtrowac?
Poczytaj o tym kurwa, jego, mać. :-D :hug:
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.