...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
Nowy dworek najlepszy z ośrodków w jakich byłem.
A byłem w 6-8
  • 626 / 121 / 0
05 lutego 20233ldritch pisze:
05 lutego 2023simer44 pisze:
A co powiecie o
WOTUW Stalowa Wola, on jest na NFZ. Słyszałem że trzeba być czysty minum 2 tygodnie przed przyjęciem. Czyli leczenia farmakologicznego chyba nie ma, tylko "pranie mózgu" na sucho. Ktoś coś?
a to nie jest przypadkiem taki odwyk stricte pod alkoholików? taki starej daty, turnus 6 tygodni
Od alkoholu i współuzależnienia, nie wiem dokładnie jak mam to rozumieć. Tak 6 tygodni turnus trwa. Ja od benzo, a bardziej od baclofenu jestem uzależniony, a nie alko. Czyli co, nie warto? Co polecasz?
  • 1100 / 273 / 0
no, ja nie doradzę, bo na ośrodkach się nie znam, mieszkam w pobliżu, znam ludzi, którzy tam byli, ale to wszystko alkoholicy. Zapytam, jak tam wygląda, jak spotkam kolegę. Czy dają jakieś leki itp. Ale to może nie być dziś.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1121 / 153 / 0
A jak sytuacja wygląda obecnie na Tramwajowej w Toruniu? Ktoś coś?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 768 / 105 / 0
Podpinam się pod pytanie o Toruniu. I który lepszy, ten 3 miesięczny czy 8. Chodzi mi bardziej o nacisk na terapię niż katowanie fizyczne pracami. Bo ze zdrowkiem nie najlepiej. Źle zrośnięta kostka po złamaniu na kotrą jak narazie lekarze mają wyje.... I neuropatia. Benzowrak i alkoholik
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 470 / 43 / 0
Nowowiejska spoko czy lepiej na świecie czekać?
Zastanawiam sie czy na nowowiejskiej dają metadon bez problemu i jakieś benzo bo jestem tez wjebany w clona?
Jak tam obstawa lekowa robia problemy czy jak w świeciu na dobre oczy idzie wszystko dostać?
Bo do wawy mam troche i niechciałbym żeby mi konował bupre przepisał .
Rozumiem że musze mieć opio w moczu bo wypierdolą za drzwi? A j jak wyjdzie w moczu benzo i powiem że wpierdalam klona 6mg codziennie to będą dawać do syropku klony czy rolki raczej?
No i jak tam nasączaja w wawce syropem ? Każdemu inaczej?patrzą jak sie zachowujesz po dawce i sami decydują czy pytają ile chcesz czy nie za mało itd?
Bo w świeciu podobno na gębe można wiele dostać ale do max 50 ml syropa
Prosze o opinie expertów xd
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2023 przez syluro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 470 / 43 / 0
05 lutego 2023wonszgrzybojad pisze:
Nowy dworek najlepszy z ośrodków w jakich byłem.
A byłem w 6-8
Dzisiaj dzwonilem do nich. Masakra sie dodzwonić, leniwe urwy nie odbierają przez pare godzin.
No i jakas typiara do mnie że nie prowadzą detoxów dla helupiarzy xd
Ja mówie że na stronie jest napisane że mają detox i po waszych opiniach też myslalem że daja metadon a ta pizda że detoxu u nich nie ma i metadonu .
To jak w końcu xd
  • 920 / 163 / 0
W 2016 trzeba było przyjechać po detoxie lub po prostu czystym. Robili testy na dragi na mocz ale pic na wodę fotomontaż.
  • 470 / 43 / 0
na detox to logicze że trzeba mieć opio. tylko sie zastanawiam co by było jakby mnie przyjęli zrobili test a tam opio negatywne xd Nie wyjebali by chyba .. chociaż kij wie tych lekarzy niektórzy to porąbani.
  • 1121 / 153 / 0
Ja jak przyjmowałem się w czerwcu tamtego roku do Nowego Dworku to cisną tam z testami dużo bardziej niż parę lat wcześniej, jak coś Ci wykryją to jedyne co robią to dadzą Ci skierowanie na detox, no chyba że jesteś prosto po detoxie, masz papier i wtedy jak wyjdzie Ci benzo to Cię przyjmą.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.