Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 272 / 0
Hahah, ta knajpa nareszcie znowu żyje:D

Ale co to kurwa za życie.

Dziś dla odmiany wśród tego polskiego kurwiświata ćpunów dostałam w pysk.

To cweloskie, kurwie, dwulicowe podejście, "typiara napierdalająca melanż", to nie kobieta i jej się wręcz NALEŻY.

Ah, wiem, ależ tu wielu ucieszyła ta informacja zapewne.

Smak krwi na zębach, mhhhhmm, lubię w chuj, bez przekory, smakuje jak jebnięcie przegotowanego strzała z krwią.

Ale możecie mi wierzyć lub nie — cokolwiek, będzie to uzasadnione.

Odpłaciłam się, jak zawsze.
4x razy gorzej

@badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.

Ależ proszę, scalono — Catch 😉

Prosze scalić, vielleicht dame Keczu :*
13 czerwca 2022bulku pisze:
(...) przy obecności mediów, dokona zatrzymania wieloletniej, burzliwej konsumentki narkotyków opioidowych, żadnej szarej myszki, próbującej przekroczyć granicę wwożąc nielegalną, podkreślam, nielegalną substancję do kraju ojczyzny matki boskiej i papieża polaka, w ilościach aż zachęcających pewnie by, być może, sprzedawać tą substancję pod płotem szkoły podstawowej do której chodzą NASZE dzieci, wszystko dzięki prewencyjnemu obsadzeniu funkjconariusza na znanym narkomańskim forum hajperril, ha!
Kurwa, @bulku , tyś to jest dobry wariacik jednak, taki passiv agressiv trochę tak, trochę che nie, i właśnie tak cię lubię.

@badzingla pewnie też, hahaha..sorry wgl, że bywam taką suką często, ale po prostu m u s z ę.
  • 217 / 117 / 0
12 czerwca 2022badzingla pisze:
jak chce mi ktoś podesłać zdjęcie Jagody żebym mogła to porównać to poproszę
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme ... Y,w400.jpg
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
13 czerwca 2022Melodyne pisze:
@badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.
Dobrze, wierzę Ci. Nigdy nie byłam jednym z tych zakutych łbów twierdzących, że "ze mną będzie inaczej". Niech mnie więc przeżre, wykręci i sponiewiera jak burą sukę. Czekam. Nie dam się łatwo.

(Choć zupełnie tak jak z Tobą ze mną na pewno nie będzie z tego prostego faktu, że ja jestem ćpun antyspołeczny. To znaczy; też będzie źle, na pewno, ale w innym wydaniu.)

W ogóle też lubię smak krwi 😅 czasem sobie nabieram do pompki i piję XD

@bulku Dzięki, ale mi bardziej chodziło o twarz
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 640 / 122 / 0
Z tym lubieniem smaku krwi to jakieś dosyć popularne zajęcie. Moja kolezanka z którą razem pukamy czasami tez często pyta czy moze sobie wypić trochę mojej krwi alno chociaż z igieł opróżnić ;d ja osobiście tego nie czaję
:tabletki:
  • 449 / 101 / 0
W niej jest coś intrygującego, metalicznego, jak by człowiek był istotą biomechaniczną.

Ja tam się nie cieszę, że dostałaś - mam nadzieję, że nic poważnego się tobie nie stało. Przypomniało mi się właśnie jak będąc małym berbeciem lizałam zdarte do krwi kolano na obszczanych schodach może nie w niemczech, ale u sąsiada alkoholika, który tak znęcał się nad rodziną, że jego żona rozchorowała się psychicznie na starość i konsumuje zawzięcie neuroleptyki...

Dziś nie jestem taką pesymistką. buprenorfina znowu przywróciła mi spokój ducha. Podźwignęłam się z łóżka, ogarnęłam, poszłam do pracy. Ekspresję myśli można ocenić nawet na podstawie mojego tempa pisania w klawiaturę. Dobrze, że to mechanik z autorskimi przełącznikami od HyperX.

Dziękuję za namiastkę normalności w tym dniu, bo dziś jak nigdy cieszę się ogromem zapału - nie tylko do rutynowych obowiązków, lecz do życia. Skąd ja jeszcze biorę tę siłę prócz bupry, która upodabnia mnie choć w części do jakiejkolwiek osoby, którą spotykam na ulicy? Dowiedziałam się też o podwyżce w pracy. Może w końcu uzbieram na tego desktopa? :}
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1306 / 261 / 0
Ja tam się nie cieszę, że dostałaś
A tam. Mnie to też nie bawi, ale je trzeba zamknąć, gdzieś, bo jak te ćpuny odbiorą im, nie wiem jak to nazwać - ostatnią część pewności siebie - dumę? To już tylko dragami na nitce z pinezką będą przypięte do zbliżajacej sie tolerki.

Ale nie znam się na tym - trzeba przyznać, moje zdanie.
  • 2814 / 365 / 0
Kolejna noc zarwana .. co skutkuje takim brakiem energii coś ala zjazdem w ciągu dnia więc stwierdziłem że i tak nie mam nic do ogarnięcia na mieście ( mam na myśli załatwienie jakiś spraw itp ) że spróbuję coś odespać w ciągu dnia więc wziąłem melatonine alpre i fenta doustnie ( dożylnie nie zamierzam zaczynać) ale wziąłem gdzieś 1/4 fenta mx może nieco więcej więc caly fentamx100 to 23.2mg fenta więc myślę że 6,5-8mg fenta ma ryjcu ( podałem przewidywany przedział) ale bliżej gdzieś 7mg i huj jak nic nie poczuję to pierdole tego fenta zrobie przerwe a plastry wyjebie gdzieś do szafy by nie kusiło . Trzymajcie kciuki bym z godzinke kimnął bo chodze jak zombie
  • 640 / 122 / 0
Sclero ja też mam mega problemy ze snem od bardzo dawna i kweta mi bardzo pomaga, czasami nawet lepiej niz alpra jeśli dawka jest odpowiednia :) jeśli nie próbowałeś to polecam
:tabletki:
  • 2814 / 365 / 0
@krzychv miałem kwete jeszcze gdy nie miałem aż takiej tolerancji na leki nasenne i jeszcze gdy tych leków aż tak wiele nie przerobiłem.. niestety kweta nic nie dala nawet w dawce 200mg .. dzisiejszy epizod popołudniu powiódł się sukcesem odespałem zarwaną noc nawet szybko zasnąłem jestem ciekaw co wpłynęło na taki stan rzeczy .. ilość fenta doustnie bo było go okolo 7mg spokojnie bo wątpię ze 0,5mg alpry i melatonina.. dodam jeszcze ze zmieniłem poduszkę i wyciągnąłem taki cos w rodzaju zagłówek więc myślę że to też miało swoje 3 grosze w tym wszystkim .. jest godzina 21 zarzuciłem ponownie zestaw na sen czyli 0,5mg alpry , melatonina i do tego około 7-8mg fenta dosutnie .. mam nadzieję że obejdzie się bez wybudzen w nocy do wc ( jestem na furosemidzie i pije duzo wody i zdarza sie w nocy ze budzę się i ide siusiu i pozniej jak wracam do łóżka ciężko zasnąć...:( . Milego wieczorku wszystkim
  • 549 / 179 / 0
@sclero2014 Piąteczka, też właśnie się truję fentanylichem :) Mam nadzieję, że dobrze Ci służy. Nigdy nie widziałam fenta MX. Czy są jeszcze większe, niż największe Durogesiki? Ja teraz mam "dwudziestki piątki" i one wyglądają na tak śmiesznie malutkie, niczym znaczki. To moja pojedyncza dawka (obrysowałam na czerwono, żeby lepiej było widać):
[ external image ]
A na tej zapalniczce - kto zgadnie, co leży? :P
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.