Ale co to kurwa za życie.
Dziś dla odmiany wśród tego polskiego kurwiświata ćpunów dostałam w pysk.
To cweloskie, kurwie, dwulicowe podejście, "typiara napierdalająca melanż", to nie kobieta i jej się wręcz NALEŻY.
Ah, wiem, ależ tu wielu ucieszyła ta informacja zapewne.
Smak krwi na zębach, mhhhhmm, lubię w chuj, bez przekory, smakuje jak jebnięcie przegotowanego strzała z krwią.
Ale możecie mi wierzyć lub nie — cokolwiek, będzie to uzasadnione.
Odpłaciłam się, jak zawsze.
4x razy gorzej
@badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.
Ależ proszę, scalono — Catch
Prosze scalić, vielleicht dame Keczu
13 czerwca 2022bulku pisze: (...) przy obecności mediów, dokona zatrzymania wieloletniej, burzliwej konsumentki narkotyków opioidowych, żadnej szarej myszki, próbującej przekroczyć granicę wwożąc nielegalną, podkreślam, nielegalną substancję do kraju ojczyzny matki boskiej i papieża polaka, w ilościach aż zachęcających pewnie by, być może, sprzedawać tą substancję pod płotem szkoły podstawowej do której chodzą NASZE dzieci, wszystko dzięki prewencyjnemu obsadzeniu funkjconariusza na znanym narkomańskim forum hajperril, ha!
@badzingla pewnie też, hahaha..sorry wgl, że bywam taką suką często, ale po prostu m u s z ę.
12 czerwca 2022badzingla pisze: jak chce mi ktoś podesłać zdjęcie Jagody żebym mogła to porównać to poproszę
13 czerwca 2022Melodyne pisze: @badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.
(Choć zupełnie tak jak z Tobą ze mną na pewno nie będzie z tego prostego faktu, że ja jestem ćpun antyspołeczny. To znaczy; też będzie źle, na pewno, ale w innym wydaniu.)
W ogóle też lubię smak krwi
@bulku Dzięki, ale mi bardziej chodziło o twarz
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Ja tam się nie cieszę, że dostałaś - mam nadzieję, że nic poważnego się tobie nie stało. Przypomniało mi się właśnie jak będąc małym berbeciem lizałam zdarte do krwi kolano na obszczanych schodach może nie w niemczech, ale u sąsiada alkoholika, który tak znęcał się nad rodziną, że jego żona rozchorowała się psychicznie na starość i konsumuje zawzięcie neuroleptyki...
Dziś nie jestem taką pesymistką. buprenorfina znowu przywróciła mi spokój ducha. Podźwignęłam się z łóżka, ogarnęłam, poszłam do pracy. Ekspresję myśli można ocenić nawet na podstawie mojego tempa pisania w klawiaturę. Dobrze, że to mechanik z autorskimi przełącznikami od HyperX.
Dziękuję za namiastkę normalności w tym dniu, bo dziś jak nigdy cieszę się ogromem zapału - nie tylko do rutynowych obowiązków, lecz do życia. Skąd ja jeszcze biorę tę siłę prócz bupry, która upodabnia mnie choć w części do jakiejkolwiek osoby, którą spotykam na ulicy? Dowiedziałam się też o podwyżce w pracy. Może w końcu uzbieram na tego desktopa? :}
Ja tam się nie cieszę, że dostałaś
Ale nie znam się na tym - trzeba przyznać, moje zdanie.
[ external image ]
A na tej zapalniczce - kto zgadnie, co leży? :P
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.