Szczyle, które proszą o zakup papierosów miałyby niby mieć opcję załatwić dobry temat? Niby nie jest to niemożliwe, ale mało wiarygodne. Dawno temu taki jeden smarkacz próbował mnie przekonać, że ma opcję załatwienia zioła za... 50 GROSZY od sztuki. Jak wyciągnąłem 5 zł i powiedziałem, że biorę 10 z miejsca, to nagle zaczęły się schody : )
W ogóle załatwianie takich rzeczy poprzez szczyli to śliska sprawa. Jeśli już chcesz spróbować, to każ im przynieść - jak dasz kasę w ciemno, to stracisz 70 zł.
Cena skandalicznie wysoka swoją drogą. Tyle to kosztuje apteczne.
Jak u was wyglądają ceny ciastek z ziołem/haszem? Czy w waszych okolicach można dostać od kogoś ciastka czy potencjalny konsument skazany jest na samodzielne wykonanie? Pozdro
15-30 zł / sztuka.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
01 lutego 2020taurinnn pisze:klony 2 mg - 50-60 zł/op.01 lutego 2020Duce pisze: (…)
Właśnie z ciekawości ile u was kosztują:
Clonazepam 2mg, alprazolam 1mg, medikinet 20mg, morfina 100 i 200mg tabletki, a ile oxykodon?
alpra 1 mg - 85 zł/op.
Medikinet 20 mg (metylofenidat IR) - 200-220 zł/op.
morfina 100 mg - 30 zł za tabsę lub 270 za liścia.
morfina 200 mg - 40 zł za tabsę lub ok. 350 za liścia.
oksykodon 80 mg - 35 zł za tabsę lub ok. 300 za liścia.
oksykodon 40 mg - 25 zł za tabsę lub 120-150 za liścia.
oksykodon 20 mg - 15 zł za tabsę lub 80-100 zł za liścia.
za to benzo, jeżeli alpra to Xanax a nie generyk za to jak dla mnie atrakcyjne
w każdym razie i alpra i oxy będzie ciągle w cenie, bo murzyny zrobili reklamę na chuj wie ile krajów
5 kartonów po 200 ug LSD za 270 zł to dobra cena? To będzie mój pierwszy kwas więc nie wiem ile powinna kosztować taka ilość :v
Pozdrawiam
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.