Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12738 / 2466 / 0
Potwierdzam, SSH to kwas wśród konopi : D
Szczyle, które proszą o zakup papierosów miałyby niby mieć opcję załatwić dobry temat? Niby nie jest to niemożliwe, ale mało wiarygodne. Dawno temu taki jeden smarkacz próbował mnie przekonać, że ma opcję załatwienia zioła za... 50 GROSZY od sztuki. Jak wyciągnąłem 5 zł i powiedziałem, że biorę 10 z miejsca, to nagle zaczęły się schody : )
W ogóle załatwianie takich rzeczy poprzez szczyli to śliska sprawa. Jeśli już chcesz spróbować, to każ im przynieść - jak dasz kasę w ciemno, to stracisz 70 zł.
Cena skandalicznie wysoka swoją drogą. Tyle to kosztuje apteczne.
  • 1229 / 181 / 0
Może i całkiem niechcą go wyjebać ale prawdopodobne jest to że planują 20 zł wziąć dla siebie i przynieść tego niby Silver Haze'a :D pomniejszonego o pare nabić
  • 12738 / 2466 / 0
W sumie bardzo prawdopodobne : D
  • 146 / 17 / 0
Narkotyki + dzieci = kłopoty. Zakładam, że te szczyle są niepełnoletnie. Teraz należy się zastanowić czy w razie wtopy szczyle będą kryły przypadkowego dobrodzieja kupującego im szlugi...
  • 35 / 20 / 0
Siema,
Jak u was wyglądają ceny ciastek z ziołem/haszem? Czy w waszych okolicach można dostać od kogoś ciastka czy potencjalny konsument skazany jest na samodzielne wykonanie? Pozdro
Ich habe wyjebane.
  • 1229 / 181 / 0
W Polsce nigdy się nie spotkałem by ktoś miał na handel takie coś. weed, # , owszem ale ciastka ? To ino w NL widziałem do kupienia i w Czechach :) Raczej samemu ludzie robią takie rzeczy
  • 2717 / 515 / 0
Są do kupienia, ale raczej u pasjonatów tej używki aniżeli dilerów.
15-30 zł / sztuka.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2876 / 267 / 0
01 lutego 2020taurinnn pisze:
01 lutego 2020Duce pisze:
(…)
Właśnie z ciekawości ile u was kosztują:
Clonazepam 2mg, alprazolam 1mg, medikinet 20mg, morfina 100 i 200mg tabletki, a ile oxykodon?
klony 2 mg - 50-60 zł/op.
alpra 1 mg - 85 zł/op.
Medikinet 20 mg (metylofenidat IR) - 200-220 zł/op.
morfina 100 mg - 30 zł za tabsę lub 270 za liścia.
morfina 200 mg - 40 zł za tabsę lub ok. 350 za liścia.
oksykodon 80 mg - 35 zł za tabsę lub ok. 300 za liścia.
oksykodon 40 mg - 25 zł za tabsę lub 120-150 za liścia.
oksykodon 20 mg - 15 zł za tabsę lub 80-100 zł za liścia.
śmieszne jaja, ale część rzeczy masz w cenie, która na pewno jest niższa niż standardowa. ja blistra 20stek za 60, 40 125, 80 250, ale uważam, że za tabsa 80 te 45 zł jeszcze się opłaci dać, ale t tylko moje zdanie
za to benzo, jeżeli alpra to Xanax a nie generyk za to jak dla mnie atrakcyjne

w każdym razie i alpra i oxy będzie ciągle w cenie, bo murzyny zrobili reklamę na chuj wie ile krajów
  • 25 / 2 / 0
Witam wszystkich.
5 kartonów po 200 ug LSD za 270 zł to dobra cena? To będzie mój pierwszy kwas więc nie wiem ile powinna kosztować taka ilość :v
Pozdrawiam
  • 146 / 17 / 0
50zł to raczej absolutny maks w detalu za jedną kratkę nawet za 200ug. 150ug normalnie po 25-30.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.