...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 274 / 9 / 0
Pewnie sok z cytryny do skitranego brauna dodają :D
  • 694 / 7 / 0
można na pusty żołądek się wyrzygać i w kwasie żołądkowym rozpuścić ;d
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
Mia Wallace pisze:
Pewnie sok z cytryny do skitranego brauna dodają :D
Z ich gadki na to wynika. Kiwi chuj wi ale cytryna, pomarańcz, mandaryna odpada
  • 953 / 4 / 0
hahah ale to tak na aleksandrowskiej czy czechosłowackiej?
bo pamiętam, że na aleksandrowskej jadłam dziarsko mandarynki ^_^
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 694 / 7 / 0
Na Czechosłowackiej niema jako takiego detoksu i zawsze pełny szpital. Niechętnie na detox przyjmują
Uwaga! Użytkownik snooze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
niby tak, ale tam są lekarze ogarnięci i robią normalny detoks, a nie kurwa taką rzeźnię jak na aleksandrowskiej jest.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 51 / 1 / 0
Słuchajcie, wiecie jak jest z prywatnymi ośrodkami detoksykacyjnymi w Warszawie? Mam możliwość podjęcia substytucji metadonowej w Eleuterii na Dzielnej, jednak najpierw muszę tydzień czasu przeleżeć na nasączaniu w szpitalu. Pierwsza myśl to oczywiście Nowowiejska, ale nie mam tam wstępu jeszcze przez 2 miesiące, jako że swego czasu wypisałem się stamtąd zaraz po wejściu, nie mając wówczas możliwości spędzenia tam całego tygodnia (terapeuta wprowadził mnie w błąd mówiąc że będą to 3-4 dni). Jest wprawdzie szpital w lublinie, ale słyszałem że tamtejsze warunki są fatalne. Dlatego rozglądam się za prywatną kliniką, gdzie można ustalić dawki metadonu. Jest coś takiego w Warszawie?
  • 840 / 26 / 0
No ta na Nowowiejskiej są kary 3 miesięczne jak się zerwiesz , też kiedyś taką dostałem . Nadal są 3 miechy ? czy jeszcze więcej ?
Bliżej niż w Wawie to w Radomiu jest detoks tyle ze tam nie ma nasączania tylko bunandol dają ( przynajmniej z 2 lata temu tak było , może się teraz zmieniło ale wątpie)
Wiesz ze prywatne detoksy są bardzo drogie , wiem ze w Ożarowie jest taka możliwość na 100% bo byłem tam jak chciałem się zaszyć (wkoncu i tak zrezygnowalem)
jest jeszcze gdzieś albo w Wawie albo pod Wawą dokładnie nie pamiętam ale mój znajomy był właśnie na nim , tylko wiesz ze na prywatny detoks to musisz liczyć ładnie hajsu ( i to nie małe pieniądze ) !!!
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
Tak, na Nowowiejskiej w dalszym ciągu trzeba czekać 3 miesiące po wypisie na własne życzenie. Dzwoniłem dzisiaj do kliniki Medox znajdującej się pod Mińskiem Mazowieckim - jak sądzę właśnie to miałeś na myśli - i owszem, mogą mnie tam nasączyć metadonem, ale raz że w ogóle nie mają wolnych miejsc, a dwa to horrendalnie wysoka cena, trzy tysiące za tydzień czasu. Cóż, pozostaje nieszczęsny Lublin.
  • 840 / 26 / 0
Możliwe ze na tym detoksie był mój znajomy wiem właśnie ze zapłacił coś koło 3-4 tysięcy . Jak chcesz to jest jeszcze Fenix2 czy jakoś tak w Ożarowie ( wpisz w duckduckgo) napewno znajdzie. Ale tam też podobne jak i nie większe ceny.. kazdy prywatny ośrodek się tak liczy , ja bym nigdy takiego hajsu nie wydał na to ... bo i tak fizycznie zejść ze skrętów to mogę w domu za 100 zł .
pzdr i sukcesów .
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.