Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 261 / 16 / 0
gacus35 pisze:
Czy po Tramadolu da się normalnie z kimś rozmawiać? Jeśli chodzi o taką średnią dawkę to czy ta osoba pozna mnie, że coś bralem?
Ja zawsze przez telefon poznawałam jak mac nawalił sie tramcem. Nie dość, że zmienia się to, co mówisz, zmienia się ton głosu i sam głos. Mogłam powiedziec nawet w którym "stadium" jest. Czy na początku, czy na zejściu (najgorzej) i dzien po tez nie jest ciekawy, na tzw głodzie i mysleniu tylko o tym.

malinowa, a ty skończ juz te farmazony, wiesz kto się tłumaczy? Podpowiem: winny.
Wal sobie co tam chcesz i uważaj co tam chcesz. Potem tram przestanie ci wystarczać i takie tam. Opiaty to nie zabawka, są tak kurewsko nieprzewidywalne, że nie możesz składać (i to nam tutaj publicznie) deklaracji.
Ja nigdy bym nie wpadła na to, gdy pierwszy raz brałam kode czy tramca, że będe walic odpał.
Proste.
Opiaty są genialne w swej prostocie.
810 stawek dziennych za to!
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Walenie odpału = plus siedemdziesiąt do forumowej zajebistości.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
walenie jenkem = plus PONAD DZIEWIĘĆ TYSIĘCY do forumowej zajebistości.

ontopicznie: zawsze widać po opiatowcach, że ćpali. zostaje kwestia spostrzegawczości, często osoby, które mają kontakt z opiatowcem nie przepuszczają przez swoje filtry informacji o tym, że gadają ze ćpunem. z różnych względów.
szatan
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Wydaje mi się, że tylko najbliżsi są w stanie stwierdzic, że jestem naćpana. Osoby które dobrze mnie nie znają zazwyczaj nie są w stanie wyczuć tej subtelnej różnicy. No chyba że odpał skosił mi źrenice i mam wielkości szpilki. Wtedy nie trzeba być bystrzakiem.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja jak jestem naćpany tramalem to zachowuje się tak naturalnie, że nawet sam nie potrafię stwierdzić czy coś brałem

(często by rozwiać moje wątpliwości, pytam sie mojego niewidzialnego kolegi Drugiego Ja czy coś bralem czy nie
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2007 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
ksionc pisze:
ja jak jestem naćpany tramalem to zachowuje się tak naturalnie, że nawet sam nie potrafię stwierdzić czy coś brałem

(często by rozwiać moje wątpliwości, pytam sie mojego niewidzialnego kolegi Drugiego Ja czy coś bralem czy nie
i co Ci odpowiada Drugi?
Jak po tramcu zachowujesz się natulanie to znaczy, że nie jestes nim naćpany, a tylko zobie zaćpałeś.
Po mnie widać. Parę dni z rzędu o 5 rano mój ojciec (tak wstaje oddać mocz) i zaglądał do mnie do pokoju czemu nie śpię już?jeszcze?światło?czemu piję piwo o 5 rano?A ja zwyczajnie zasypipałam jakos tak dziwnie, na siedząco, przy filmie, nad zeszytem pisząc przez sen. A najgorsze to złapać senniaka z fajką. Parzy! A ile dziur w prześcieradle!
Chyba widać po każdym opiacie...

Ktoś bliski na bank pozna, ale swój swojego też.
810 stawek dziennych za to!
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
muertogatito pisze:

i co Ci odpowiada Drugi?
wal! wal! aż pojawi się to czerwone. Weź spierdalaj to czarno-biała bajka

<poszedł wymyślać nick do fotka.pl>
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: HYPE »
kurwa miałem nie ćpać, a tu się okazało, że sylwek będzie chujowy i poszło 500mg retardów :O
Uwaga! Użytkownik HYPE nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
Czy styknie 300mg tramalu na pierwszy raz ? Ważę 70 kg ,zero kontaktu z opiatami.
Jak będę funkcjonował następnego dnia w pracy (moim narzędziem pracy jest szlifierka , i nadal chciałbym mieć wszystkie palce) ?
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
Za dużo.

I zapamiętaj, że zwykły tramadol NIE RETARD trzyma niektórych ludzi nawet kilkanaście godzin.

Na pierwszy raz spróbuj 150mg, na pusty żołądek od rana, oswój się, zobacz czy to ci się w ogóle podoba (są naprawdę różni ludzie).
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.