4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 152 / 8 / 0
Dobrze, ze delegalizują, wyjdzie nam na zdrowie :-)
  • 329 / 6 / 0
Ze jak ? Chodzi mi o to ze kiedys sprzedawcy mieli lepsze zrodla i nie bylo tyle syfu. Swego czasu nawet 4lab byl zajebisty.
Czyli że jak? Że tam nie jest już taki dobry jak wcześniej? Inny? Gorszy? Żeniony? Lepiej zapodawać więcej, czy to tylko pojedyncza opinia?
  • 159 / 8 / 0
Właśnie przez takich idiotów delegalizują mefa. Jak można brać mefa 4 dni bez snu? Przecież to niszczenie organizmu i marnowanie towaru. mef działa dobrze za 1 fazką, trochę słabiej za 2-3-4. Ale później już bierzesz tylko po to żeby się czuć normalnie. Takcie coś nie ma sensu.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
Maja chujowy krysztal i zeniony puder. Ale ryz jest dobry caly czas ;)
  • 481 / 6 / 0
ryz to ryz i tylko jeden shop go ma to jest jak jest,w sumie ciekawe o co kaman z ta oryginalna co badz odmiana? W sumie to ewenement na skale swiatowa jakby nie patrzec ;]
  • 329 / 6 / 0
Kryształ chujowy, ale w sensie że słabszy czy w sensie że chujowszy? Bo jak słabszy to chyba nie tak źle, bardziej że niedługo prawie w ogóle dobrego nie będzie szło dostać. Zamiast 6 dawek zrobi się 5 lub 4 i też będzie git..
  • 2013 / 84 / 0
Slabszy, zolty i jebiacy. Wkurwilem sie bo wale i.v. a takie scierwo strach walic.
  • 111 / 1 / 0
...

UŻYTKOWNIK OTRZYMAŁ WARNA ZA WYPYTYWANIE O ŹRÓDŁO I PRÓBĘ HANDLU
  • 2013 / 84 / 0
haahahahah. Chcesz źródła pisz na pm. Piszcie wszyscy, podam wszystkie jakie znam ;]
a PcP to chuj.

Ja sobie ustanowilem limit. 2g dziennie ;) Codziennie poczta jest u mnie.

UŻYTKOWNIK TAKOŻ OTRZYMAŁ WARNA- ZA OBRAŻANIE UŻYTKOWNIKA PcP
  • 809 / 15 / 0
nie wiem czemu, ale tak mnie to rozśmieszyło że aż mam lepszy dzień

haha,

@pagajoz
2g dziennie w ile Ci schodzi? cały dzień, wieczór? nie wiem czy dobrze sformułowałem pytanie, ale mam nadzieję, że wiesz o co pytam
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.