Ze jak ? Chodzi mi o to ze kiedys sprzedawcy mieli lepsze zrodla i nie bylo tyle syfu. Swego czasu nawet 4lab byl zajebisty.
UŻYTKOWNIK OTRZYMAŁ WARNA ZA WYPYTYWANIE O ŹRÓDŁO I PRÓBĘ HANDLU
a PcP to chuj.
Ja sobie ustanowilem limit. 2g dziennie ;) Codziennie poczta jest u mnie.
UŻYTKOWNIK TAKOŻ OTRZYMAŁ WARNA- ZA OBRAŻANIE UŻYTKOWNIKA PcP
haha,
@pagajoz
2g dziennie w ile Ci schodzi? cały dzień, wieczór? nie wiem czy dobrze sformułowałem pytanie, ale mam nadzieję, że wiesz o co pytam
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.