Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 560 / 54 / 0
zamierzam w ten weekend przyfurac i wypic troche wodki, jakies leki na nadcisnienie polecicie, bo serducho pewnie bedzie nawalac ostro?
  • 4 / / 0
blau77 pisze:
zamierzam w ten weekend przyfurac i wypic troche wodki, jakies leki na nadcisnienie polecicie, bo serducho pewnie bedzie nawalac ostro?
kiedy leki? wtedy wieczorem razem z kreska i alkocholem? to rzadnych.
a następnego dnia na kaca też RZaDnYcH. bo niewesz prawdopodobnie nawet w polowie co wciągasz oprocz amfy :-) i wiesz, kurwa moze sie okazac ze wciagnales cos co akurat koliduje z tymi preparatami i powstaje smiertelna mieszanka!!! wtedy leki ktore powinny pomagac cos popsuja, np... twój łep :-) żartuje sobie ale kac jest do zniesienia a dobrze by bylo zebys żył a nie przekrecil sie na zwale, sa na to lepsze momenty, jak chociazby pelna bomba ktorej serdecznie zycze . haha Dzień dobry wszYstkiM.
  • 474 / 10 / 0
saaaaaanostol :cool:
  • 5818 / 1204 / 43
Też po różowej nie miałem zjazdu nawet spać szlo bez żadnych leków.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5299 / 104 / 0
Blau77@ jeśli wódę nie będziesz pił ze szklanek czy tam z gwinta, nie będziesz pił szybko i przesadzał z ilością, zwał się nad Tobą zlituję. Mimo że będziesz czuł niewielkie przepicie spida, jeden, dwa kielichy za dużo i zwał przejebany. Przepicie spida wysokoprocentowymi jest chujowe. Kac po wódzie + zwał do tego powoduje na ogół przesrane zmęczenie, że ani to usnąć, ani coś zjeść, siódme poty, mroczki przed oczami zwłaszcza przy wstawianiu, szybkie bicie serca. Zamiast myśleć nad lekami (których generalnie nie powinno łączyć się z alkoholem), radziłbym Ci zmienić wódkę na wino i to też nie w jakiś przesadzonych ilościach. Jak dla mnie miks spida z alko o duzej ilości % to lipny miks, ze względu właśnie na zwała
Ostatnio zmieniony 15 marca 2013 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1857 / 70 / 80
@pilleater
>mroczki przed oczami zwłaszcza przy wstawianiu
Pojawiają się ze zbyt małej ilości tlenu, weź pare głębokich oddechów przed wstaniem i tego nie będzie. Też je bardzo często miałem bo normalnie mam płytki oddech, ale dzięki medytacji ogarnąłem jak wiele zależy od oddechu. U mnie czasem to nawet przybierało taką ekstremalną formę, że wstaje i mam takie pare milisekund jakby zawieche, jakieś kurwa ultra wzmożone hppd na otwartych oczach, i ogólnie uczucie że zaraz upadne i zemdleje. Chociaż o ile były takie akcje w domu to nawet było spoko bo no serio definitywny flashback, jakbym nagle tak z pizdy przeniósł się na ułamek sekundy na mocnego tripa lol.

A co do różowej fety - już dawno nie ma, a jak raz spróbowałem takiej to nie mam zamiaru nawet szukać innej.
  • 94 / 1 / 0
Panowie i Panie macie może sposób na pozbycie się tych jebanych pięcio złotówkowych zrenic? za 3 godziny jade na kurs wozkow widłowych i nie za dobrze będzie to wygladalo %-D jak walne szczurka zmniejsza mi się zrenice? dodam ze cala noc nie przespana tylko breakdance w lozku
  • 825 / 14 / 0
Na hypku polecali opio np. koda, tramal. Ja jednak proponuje dowalić szczurka i wkroplic krople na gały coby na przekrwione, zmęczone złagodziły objawy. Ewentualnie wytłumaczyć się w razie jakiegoś ale, że było się wczoraj na badaniu dna oka i dlatego tak masz. Zresztą na takich kursach, jeśli ty w dodatku płacisz mają to w dupie, dojebać to by się mogli gdyby jebało od ciebie alkoholem. Dasz rade.
  • 192 / 2 / 0
Witam , dopiero zaczynam przygode wiec prosze sie nie smiac jesli pytam o banalne rzeczy :P
Kazdy kiedys sie uczył :)

Więc tak: jak mam brać aby mocniej zadziałało ? chodzi o jakies szczegoły :)
Jak wy bierzecie ? odchylacie głowe po wciagnieciu ? popijacie ? a moze jeszcze inaczej.
Czekam na wypowiedzi ekspertów w tej dziedzinie :P
  • 733 / 2 / 0
Powiedzcie, jak to jest z siniakami po fecie? Bo miałam wrażenie, że wyszły mi po niej stare siniaki po iv - ale jak to stare, już mówię. Jakieś 4-5 dni przed fetą robiłam ostatni zastrzyk i ogólnie nie było po nich jakichś widocznych śladów (wiadomo prócz kropek) tylko naprawdę delikatne zasinienie. A po tych kilku dniach to już w ogóle wszystko zeszło i nic nie było widać. Po zażyciu amfetaminy w tamtych dwóch miejscach siniaki wyszły mi na nowo i to były o wiele bardziej widoczne niż wcześniej. No i dziwne było to, że miały ten kolor który siniaki mają na początku - taki fioletowy.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.