Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
blau77 pisze:zamierzam w ten weekend przyfurac i wypic troche wodki, jakies leki na nadcisnienie polecicie, bo serducho pewnie bedzie nawalac ostro?
a następnego dnia na kaca też RZaDnYcH. bo niewesz prawdopodobnie nawet w polowie co wciągasz oprocz amfy :-) i wiesz, kurwa moze sie okazac ze wciagnales cos co akurat koliduje z tymi preparatami i powstaje smiertelna mieszanka!!! wtedy leki ktore powinny pomagac cos popsuja, np... twój łep :-) żartuje sobie ale kac jest do zniesienia a dobrze by bylo zebys żył a nie przekrecil sie na zwale, sa na to lepsze momenty, jak chociazby pelna bomba ktorej serdecznie zycze . haha Dzień dobry wszYstkiM.
>mroczki przed oczami zwłaszcza przy wstawianiu
Pojawiają się ze zbyt małej ilości tlenu, weź pare głębokich oddechów przed wstaniem i tego nie będzie. Też je bardzo często miałem bo normalnie mam płytki oddech, ale dzięki medytacji ogarnąłem jak wiele zależy od oddechu. U mnie czasem to nawet przybierało taką ekstremalną formę, że wstaje i mam takie pare milisekund jakby zawieche, jakieś kurwa ultra wzmożone hppd na otwartych oczach, i ogólnie uczucie że zaraz upadne i zemdleje. Chociaż o ile były takie akcje w domu to nawet było spoko bo no serio definitywny flashback, jakbym nagle tak z pizdy przeniósł się na ułamek sekundy na mocnego tripa lol.
A co do różowej fety - już dawno nie ma, a jak raz spróbowałem takiej to nie mam zamiaru nawet szukać innej.
Kazdy kiedys sie uczył :)
Więc tak: jak mam brać aby mocniej zadziałało ? chodzi o jakies szczegoły :)
Jak wy bierzecie ? odchylacie głowe po wciagnieciu ? popijacie ? a moze jeszcze inaczej.
Czekam na wypowiedzi ekspertów w tej dziedzinie :P
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.