4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 429 / / 0
Czekam niecierpliwie. :-D
Ja jak w piątek swojego się nasnifowałem i w sobotę poprawiłem to tak mnie pokręcił i zakręcił, że dopiero w pierwsze godziny poniedziałku Z TRUDEM się zebrałem do napisania czegoś o nim. (byłem jeszcze pod wpływem) :-/
Oby ci się trafił lepszy. ^_^

PS: Mój ostro daje po śluzówkach (przynajmniej po skruszeniu), na bank nieco bardziej od starych sortów więc jak coś to przygotuj się. %-D
  • 410 / 8 / 0
u mnie z bardzo wysoką tolerancją półrocznego napierdalania co tydzień to ten ryż nawet może być ale dopiero jak go młotkiem rozkrusze na pył bo jak walę te duże kryształy to chujowy. nie wiem czemu tak jest. może pokruszony lepiej się wchłania przez śluzówkę
  • 1558 / 18 / 0
a nie lepiej go wypić ? Przecież walić to w nos to katorga..
  • 98 / / 0
Jeżeli zależy Ci na pierdolnięciu przy wejściu to oral się nie sprawdza. Ale wczoraj poszedł rekord długości trzymania fazy po połknięciu "bombki". %-D Bitą godzinę i 10 minut trzymało mnie mocno. Ale zabijcie mnie - nie wiem dlaczego. Dawka i s&s, można powiedzieć, standardowe. Na pełny po brzegi brzuchol - zanim zaczął działać minęła ponad godzina - myślałem już, że zmarnowałem materiał. A tu taki suprise. %-D Oczywiście ryż.
  • 2013 / 84 / 0
Ja dostalem wlasnie trojke ryzu ;) lece po po pompki bo sie zesram %-D
  • 809 / 15 / 0
TheQ pisze:
To nie jest miejsce do rozmów o sklepach...
Do osób, które mefiły sporo (2 tyg ciągi) i przestały; Czujecie jakieś trwalsze, zauważalne zmiany w psychice?
tak,
w ogóle nie potrafię się z nikim dogadać, mam dziwne problemy z utworzeniem sensownego zdania, mylę pojęcia i szereg innych kurestw
  • 98 / / 0
eis pisze:
TheQ pisze:
Do osób, które mefiły sporo (2 tyg ciągi) i przestały; Czujecie jakieś trwalsze, zauważalne zmiany w psychice?
tak,
w ogóle nie potrafię się z nikim dogadać, mam dziwne problemy z utworzeniem sensownego zdania, mylę pojęcia i szereg innych kurestw
Większa agresja słowna (nie mam wyrzutów, ba! Odczuwam dużą satysfakcję po zgnojeniu kogoś - dokładnie o 180 stopni względem czasu przed mefem), drażliwość, wyjebka na wszystko i wszystkich na granicy patologii. Dużo bardziej irytują mnie czyjeś wady. A z drugiej strony - potrafię rozkleić się z byle powodu. Wczoraj mi się chciało, jak widziałem w wiadomościach materiał z paniki na Love Parade. Albo na byle gównianych filmach. :nuts: Pozostaje nadzieja, że po jakimś czasie po odstawieniu, sytuacja się unormuje. %-D
  • 129 / 4 / 0
Bumbu pisze:
eis pisze:
TheQ pisze:
potrafię rozkleić się z byle powodu. Wczoraj mi się chciało, jak widziałem w wiadomościach materiał z paniki na Love Parade. Albo na byle gównianych filmach. :nuts: Pozostaje nadzieja, że po jakimś czasie po odstawieniu, sytuacja się unormuje. %-D
Mam to samo, szatańskie gówno %-D
  • 119 / 2 / 0
Ja u siebie zauważyłem ogromną drażliwość, jestem bardziej uszczypliwy.
Słuchajcie jak tam teraz z tym ryżem? Jakieś opinie? Znajomek plecie, że słaby ale jestem pewny, że za mało dawkuje. Co wy na to?
  • 1067 / 206 / 0
Witam. Czy są jakieś przeciwwskazania, na zjedzenie mefedronu po nocy na władzie? Ostatnia kreska około godziny temu. Tolerancja krzyżowa występuje?
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.