london5 pisze:Bliżej temu do MDMA, czy MDA >?
:yay:
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
vsvpboy pisze:Raczej do MDAlondon5 pisze:Bliżej temu do MDMA, czy MDA >?
Ciekawi mnie dlaczego tak uważasz?
Mnie 6-APB strasznie zmulało, bardziej niż MDMA znacznie, MDA stymuluje znacznie bardziej od MDMA, coś tu nie pasuje.
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
XTC9THC pisze:Może bardziej rozwiniesz tą wypowiedź? :Dvsvpboy pisze:Raczej do MDAlondon5 pisze:Bliżej temu do MDMA, czy MDA >?
Ciekawi mnie dlaczego tak uważasz?
Mnie 6-APB strasznie zmulało, bardziej niż MDMA znacznie, MDA stymuluje znacznie bardziej od MDMA, coś tu nie pasuje.
:yay:
Zasada która mówi, że każda substancja różnie działa na różnych ludzi sprawdza się.
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
a 8h to MDA tez trzyma, kto próbował ten wie ze nie ma nic lepszego z takich substancji
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.