Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
agomelatyna + feta/mef/koks - co może pójść nie tak? ;p
  • 116 / 4 / 0
Siema czy ktoś podpowie
Czy idzie się tianeptyną zgrzać?
Jak się łączy z kratomem i alkoholem?
Jakie są skutki uboczne okazjonalnego używania?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - lady
  • 1 / / 0
Wczoraj przestałem brać escitalopram 20mg, pewnie już to pytanie było ale co z wkładem, meta i benzosami? Mogę wiare bezpiecznie brać? Co do włada to czytałem tu różne opinie, chodzi o to aby uniknąć ZS. Po jakim czasie od zaprzestania brania mogę wrzucić coś na sero?
  • 2 / / 0
20 września 2024korkoop pisze:
agomelatyna + feta/mef/koks - co może pójść nie tak? ;p
Nic, agomelatyna to w skrócie mówiąc melanina. Może się przekształcić najwyżej w serotoninę i mocniej wyspeedować. Ale szczerze mówiąc bardzo wątpię by była jakakolwiek interakcja.

sam jesteś melanina. Jak już chcesz zabłysnąć, to chociaż sprawdź z łaski swojej czy na pewno właściwego pojęcia używasz, bo melanina to barwnik znajdujący się w skórze i z agomelatyną nie ma nic wspólnego xD
albo pisz na trzeźwo.
lady
  • 2 / / 0
Czy można zażywać mef po sertralinie? I czy wpływa sertralina jakoś na działanie mef?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.