Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
agomelatyna + feta/mef/koks - co może pójść nie tak? ;p
  • 116 / 4 / 0
Siema czy ktoś podpowie
Czy idzie się tianeptyną zgrzać?
Jak się łączy z kratomem i alkoholem?
Jakie są skutki uboczne okazjonalnego używania?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - lady
  • 1 / / 0
Wczoraj przestałem brać escitalopram 20mg, pewnie już to pytanie było ale co z wkładem, meta i benzosami? Mogę wiare bezpiecznie brać? Co do włada to czytałem tu różne opinie, chodzi o to aby uniknąć ZS. Po jakim czasie od zaprzestania brania mogę wrzucić coś na sero?
  • 2 / / 0
20 września 2024korkoop pisze:
agomelatyna + feta/mef/koks - co może pójść nie tak? ;p
Nic, agomelatyna to w skrócie mówiąc melanina. Może się przekształcić najwyżej w serotoninę i mocniej wyspeedować. Ale szczerze mówiąc bardzo wątpię by była jakakolwiek interakcja.

sam jesteś melanina. Jak już chcesz zabłysnąć, to chociaż sprawdź z łaski swojej czy na pewno właściwego pojęcia używasz, bo melanina to barwnik znajdujący się w skórze i z agomelatyną nie ma nic wspólnego xD
albo pisz na trzeźwo.
lady
  • 2 / / 0
Czy można zażywać mef po sertralinie? I czy wpływa sertralina jakoś na działanie mef?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.