Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast z podkładem niepozornego baklofenu.... jezusie chytrusie, zupełnie nowy, pierdolony nadstymulant xD Każdy kolejny buch jak orgazm, a kumulacja w postaci narastającego predatora. Schiz czy uboków żadnych, no, pomijając strach o serce, bo nakurwiało szalenie.
Rankami pamiętam piłem wapno, a póżniej po południu i wieczorem magnez z potasem. Do tego reżim snu przypadającego na każde 24h. Cokolwiek, chociaż godzina-dwie-trzy. Z czasem przysypiało się nad żarówką, to był paradoks. Najłatwiej w ciągu było zasnąć zaraz po dawce, szczyt stymulacji osiągało się wiele godzin później i tylko overdose benzo mógłby mnie uspić. No i reżim picia wody i jedzenia. Czegokolwiek, układałem skład kanapki na talerzu i kminiłem w tym szale...okeej, tu mamy węgle, tu białko, tu costacostam etc. W ten sposób nie miałem ani jednej typowej paranoi, psychozy, lęków czy coś. Predator mode.
Cena za ciąg jednak wysoka. Uzależnienie krzyżowe od gaba b i wiadomo, później kolejna odstawka. Wypalenie dopaminy dawało znać kilka miesięcy, tolerka na stimy absolutna. Straszliwe uzależnienie psychiczne. Utrata pięciu kilogramów i sporo szacunku do samego siebie na wspomnienie o obsesji szukania kryształów na dywanie. xD No i po ciągu wyskakiwały takie paskudne pryszcze, bąble, chuj wie co to było. Zmasakrowanie ich wyciskaniem pod wpływem->
Mimo, że się nie poryłem jak wielu, nie trafiłem do pierdla/monaru/psychiatryka (może już sam z siebie wystarczająco może byłem poryty? ;), to strach przed tą siekierą pozostał. Devil.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Poszedlem do dziadkow na obiad i u nich po podlodze szukalem alfy. Loool
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.