Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5788 / 1186 / 43
Szkoda na to nosa.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2534 / 596 / 0
@london5 No a cmc podskórnie? 😁 co o tym myślisz?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 925 / 166 / 0
@Atropolamine , że to już czysta patologia xD
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 2534 / 596 / 0
No właśnie! dlatego nie kminie co ten koleś wyżej daje %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
21 lipca 2023Mefistofeles1945 pisze:
3 i 4 CMC bardziej spidowo 3 MMC bardziej dopa i eufo.
3mmc chyba bardziej sero a nie dopa..
  • 2534 / 596 / 0
22 lipca 2023GOD pisze:
21 lipca 2023Atropolamine pisze:
20 lipca 2023GOD pisze:

żadnej masakry, tylko troche szczypie przy wprowadzaniu, (moze kwestia czystosci sortu, moj 4mmc dzien po nie ma nawet sladu na brzuchu) - jak interesuje wiecej poczytaj kilka postow wstecz w dziale mefedron.
Ale cmc to nie mmc.Nie wiem moze nie mam racji ale no nie wiem..
Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.
Ale wiesz,że to ma chlor podstawiony i tak dalej nie? wciągałeś z tego kreskę? wiesz co to robi z nosem?
Chcesz dłuższe i stabilniejsze działanie to bierzesz p.o.Chcesz mocniejsze pierdolniecie i nieogar to walisz sniffa.Chcesz wjazd i jebniecie w łeb jak z armaty to walisz i.v.A nie takie takie...
  • 5124 / 889 / 0
Nawet jak nie dostał ropnia to nie wierzę że nie ma takich bialych dziur na brzuchu tj blizn po wypalonych tkankach .
hera z kwaskiem robi coś takiego w brzuchu jak się daje podskórnie .
To już bezpieczniej to dobrze rozcieńczyć i w kabel zapodac dobrze trafiając .
Takie moje zdanie . Niech nagra wideo bez twarzy jak on to robi te iniekcje podskórne tym klefikiem i jak brzuch wygląda to będę w stanie uwierzyć że to może być bezpieczne .
A może to nie klefedron .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 398 / 28 / 0
23 lipca 2023Atropolamine pisze:
22 lipca 2023GOD pisze:

Jasne, że nie to samo :) ale ogolnie oba środki mają właściwości raczej "drażniące" "żrące" , a mmc mimo to i ogolnej takiej opinii (pewnie nie sprawdzonej przez nikogo wczesniej) nie powoduje zadnych stanow zapalnych czy problem, tylko lekkie pieczenie przy wprowadzaniu i gulka ktora sie szybko wchłania (przynajmniej z moim sortem ktory jest dosc czysty). Obstawiam, ze z CMC bedzie podobnie ...a wielki plus, czysty nos i zatoki potrafiace sie po sniffie goic i z 2 tyg i ogolnie powodujace poczucie wiekszej zwaly.
Ale wiesz,że to ma chlor podstawiony i tak dalej nie? wciągałeś z tego kreskę? wiesz co to robi z nosem?
Chcesz dłuższe i stabilniejsze działanie to bierzesz p.o.Chcesz mocniejsze pierdolniecie i nieogar to walisz sniffa.Chcesz wjazd i jebniecie w łeb jak z armaty to walisz i.v.A nie takie takie...
Tak wiem, że ma chlor. Spokojnie, spr. dam znac :) przy 4mmc podobnie zawsze bylo wielkie halo, ze stany zapalne, ze ropnie itd...a tu 250mg na 5ml soli fizjologicznej ledwo co szczypie przy wprowadzaniu, dzien po NIC A NIC NIE MA, żadnego białego czegoś jak pisze @ledzeppelin2 . Wszystko sie ladnie wchlania i znika. Uważam, że i rozcienczony chlor sie wchlonie, lekko zapiecze i tyle...nie wiem czemu cos mialoby sie zrobic, rozcienczone nie ma juz az tak zracych wlasciwosci, jest czysto wiec co najwyzej tylko lekko pogryzie i sie rozejdzie. Szczerze mowie, moze to tez kwestia sortow....mowie na przykladzie swojego. Dla mnie the best metoda stosowana juz kilkukrotnie.

@ledzeppelin2 woli ścisłości stosowałem tak jednie 4mmc , 4cmc jeszcze nie, ale zamierzam jak trafi w moje rece.
  • 1321 / 335 / 12
20 lipca 2023ledzeppelin2 pisze:
Jak teraz czytam nazwę tej substancji to bez kitu brzmi jak coś do mycia muszli klozetowej xd
Coś kojarzę, ze preparaty chemii przemysłowej z chlorem, do czyszczenia maszyn przemysłowych maja CMC w nazwie. Świetnie rozpuszczają białka np w resztkach żywności. Używałem DEPTAL-CMC, bardzo silna zasada, jeżeli miałbym to obrazowo opisać; w kontakcie z żywymi tkankami powstaje coś jak pierwsza egzekucja w filmie Cube Zero - sos spaghetti bolognese.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 9379 / 1825 / 2
23 lipca 2023Atropolamine pisze:
22 lipca 2023GOD pisze:

A wiesz, że np clonazepan też ma chlor i od setek lat się go stosuje w lecznictwie ? XD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.