Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Chociaż w dawce 120mg potrafiła odciąć i dać dyso-przemyślenia, ale bez wizji.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
więc nie bój się fal
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
tramadolol pisze:testował moze ktos pod katem neurogenezy, neuroprotekcji i naprawy neuronów?
Jak chcesz neurogenezy to weź się za nootropy typu NSI-189, nie truj się RCkami
Teabadger pisze:Afterglow to chyba jedyne co to substancja oferuje, bo samo działanie to wjazd przypominający MXE, tylko, że czujesz, że zaraz coś będzie, zaraz się rozkręci... i koniec.
dlatego dif z braku laku daje rade w mniejszych dawkach, mxp, imo, nie nadawalo sie zupelnie do niczego, jedyne co oferowalo to uczucia niedojebania.
probwalem 200mg dif i tylko czulem wiecej nieprzyjemnych efektow. za to dzien pozniej kodeina dala mi jedno z lepszych zgrzan ever.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Raz że difenidyna jest sprzedawana jako freebase i żeby dobrze zadziałała trzeba ją połączyć z kwasem. To co, odparujesz rozpuszczalnik?
Dwa że po co zanieczyszczać sort?
Trzy że wtedy im więcej CMC zapodasz tym więcej difenidyny, więc waląc dużą dawkę możesz się niepotrzebnie zdysocjować
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.