Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 3 / 0
Proszę o opinię.
Pokruszyłem tabletki nożem i wsypałem do szklanki kwasu chlebowego.
Zarzuciłem 500 mg rozkruszonych retardów (czysty tramal)
Co jakąś godzinę rozryzałem dodatkowe 100 , przez parę godzin razem wyszło 900mg
Do tego 2mg klona i jedną kreskę super czystej amfetaminy (wersja deluxe nie jakieś ścierwo)
Do tego jeden mocny joint z palenia po 50zł za gram (drogi ale bardziej wydajny i mocniejszy, przyr czym całkowicie naturalny)

Moje zwyczajowe dawki to
Tramal 700-1200 mg (najczęściej krople ale teraz trudny dostęp ,więc korzystam z retardów, ważne, że bez paracetamolu. )
Jakiś rok czasu nie używałem trampka, nagrzałem się wspaniale aczkolwiek nadal satysfakcjonuja mnie dawki 700 wzwyż ( od pierwszych prób takie uznałem za najlepsze dla mnie. )
Aktualnie palę parę razy w miesiącu po 1-2g naraz, Kiedyś 50g starczało na trzy tygodnie.
klony jako shield przy ketonach (ostatni czteromiesięczny ciag po 1g Hexenu na 2-3 dni, zakończony ze trzy tygodnie temu) i wszędzie tam gdzie stanowią zabezpieczenie
feta to dla mnie ścierwo. Jednak ta amfetamina bardziej przypomina koks, otrzeźwia motywuje i dodaje silt.

Minęło 10h od startu z 500mg Trampka i 8 h od dorzucenia stu dopełniając do 900 mg.
Nadal czuję się bardzo przyjemnie jednak, czuję, że trzeźwieję i robię się senny, a już nie chcę spać tej nocy bo jutro muszę rano wstać.
Mam zamiar wspomagać się tym Amfo-koksem.

W.tabeli miksów napisano , że tram + amph jest bardzo niebezpieczne .
Dlaczego ?
Ja po tamtej jednej kresce usunąłem senność i stałem się bardziej komunikatywny.

Została mi tylko spora grudka białego. Opio-haj przechodzi w senność. Za chwilę zacznę kreślić, żeby nie zasnąć.

Co o tym myślicie ?
Kto napisał Programistę ?
  • 10 / 3 / 0
mordoczlowieku pisze:
Siemano....mam pytanie zjadlem kolo 13 dzisiaj kolo 350 tramca...8 godzin pozniej wciagnalem z 2 dobre krechy amfy...nic narazie nie jest ale zapomnialem przeczytac ze nie moznalaczyc...a mnam w planach dalej walic fete...i teraz pytanielepiej odpuscic ... czy jakis klonazepam czy cos innego pomorze... prosze o szybka odpowiedz pozdawiam!! Minelo ze 2 godziny od kresek...nic narazie sie nie dzieje... czy moze os sie jeszcze stac>???
Ja zapodałem 900 mg trampka i 2mg klona, a po ośmiu godzinach trzy kreski w ciągu trzech godzin. Każda kolejna coraz większa. Zniwelowało senność i sprawiło , że przez noc zrobiłem na kompie parę ważnych rzeczy, które już od jakiegoś czasu odkładałem.
Widziałem , że wg tabeli miksów to niebezpieczne więc zaczynałem od małych kresek. Skomponowało się bardzo fajnie.
Grzebiąc na forum dowiedziałem się , że użyta prze ze mnie procedura badawcza to modyfikacja Speedballa, typu ShortballClon.

Dlaczego taka kombinacja jest uważana za niebezpieczną ?

Ja się czuję wspaniale. Przypuszczam, że na pewno istotny był fakt, że moja ,amfetamina jest mega czysta , a w działaniu bardziej przypomina koks .
Bo tak w ogóle to tego ścierwa się nie tykam bo zazwyczaj jest skażone jakimś gównem.
  • 781 / 45 / 0
Ja dziś mix w nocy 800 trampka + 12,5mg lorka i po 5h noddow wstałem. Cóż będzie trzeba otworzyć pełne słoiki po alproxie (w 1 klon w 2 alpra) :tabletki:
  • 10 / 3 / 0
klony to powinny być bez recepty dostępne.
Świadomość tego ,że mam klona ratunkowego bardzo pozytywnie mnie nastraja.
  • 3013 / 1017 / 0
u mnie tramadol świetnie miksuje się z benzodiazepinami, może być nawet diazepam. takie połączenie nie tylko zabezpiecza przed atakiem drgawkowym, ale także nieco znosi tramadolową stymulację oraz wzmacnia typowo opioidowe ugrzanie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 781 / 45 / 0
Cały dzień wrzucałem po parę tapsów alpry 1mg. Wieczorkiem 1g tramala na peaku 450 kody. Jak się uspokoiło to dalej dałem 1g tramca. alprazolam bez kitu jak jest coś ważnego do załatwienia tylko ale i tak wole klony. Teraz myślę czy dokończyć alpre która już nie działa tak samo jak lorazepam. Myśle czy wrzucić krzyżyka bo już tylko on mnie robi. Ogólnie to dobry mix :psycho:
  • 104 / 15 / 0
Ja przeżywam właśnie moje pierwsze mixy tramadolu z klonozepanem.
To jest chyba moja ulubiona mieszanka, jak po tramadolu mam duży wyrzut neoadrenaliny to w połączeniu z klonem spada o 80 %
Chociaż zauważyłem że wtedy tramiec jakoś długo się ładuje, ale to dla mnie nie problem bo potem przychodzi błogie uczucie zwinięcia się w kokon i rozmowy ze znajomymi na wszystkie tematy bez sprzeczania się :patrzy:
Wtedy do szczęścia jest mi potrzebne grono najlepszych znajomych i spokojna atmosfera bogata w noodingi :ziew:
Choć życia przeżyłem nie więcej niż ćwierć, przecież są gorsze sposoby na bycie trupem niż śmierć :ojeju:
  • 6 / 1 / 0
Czy dzień po wypiciu 500mg trampka są jakieś przeciwwskazania do zarzucenia benzydaminy? Mamy z ziomkiem ochotę ale każdy z nas jest po trampku, dodam że jeszcze lekko ale zauwazalnie nas trzyma. Nigdzie nic nie mogę doczytać
  • 195 / 35 / 0
Czy miksowanie 180 mg tramadolu z 10mg propanolol wzf daje jakieś szkody?
  • 2 / / 0
Hej hej a wiec tak, 07.06 wzialem sobie jakies 200mg DXM a dnia 08.06 znalazlem jeszcze blister z 2 tabletkami dorety 75mg+650mg zjadlem dwie. Dawka bardzo mała zważając na to ze brało się juz około 300, po godzinie są pierwsze efekty i jest spoko, wziąłem około 14 a o ok. 19 zaczęły się dziwne cuda jakich jeszcze nie miałem- przyjemnosc zamienila sie w męke nie moglem utrzymać wzroku w jednym miejscu obraz się "rozjeżdżał", zaczęło się strasznie kręcić w głowie podobnie jak po alko czy DXM, również zaczely zalewać mnie zimne poty i doszły do tego nudności, polozenie sie na brzuchu pomoglo na nudnosci, można powiedziec ze bylem na granicy zemdlenia. Jakieś 2tyg temu mialem podobnie ale nie tak intensywnie, wtedy nie bralem DXM. Ma ktos pomysly co sie moglo stac? Ssri nie jem od jakis 3mc poza tym innych substancji nie zazywalem, ostatnio znacznie mniej jem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.