30 listopada 2018Neaa pisze: Hej, jest ktoś z okolic Leer, Emden?
-----------------------------------------
A może ogólnie ktoś jest z Niedersachsen? Jestem świeża w temacie, i chciałabym podpytać o parę spraw
Scalono. taurinnn
28 stycznia 2019wiszo23 pisze: Berlin zaskakuje i nie wiem jak trzeba wyglądać żeby wyjść na miasto w wieku 20-40 lat i nie być zaczepiany co chwilę przez czarnuchów. To nie ty szukasz dilera tylko on szuka ciebie :D z miejsc mogę polecić wyjść w weekend wieczorem hm? Gdziekolwiek? Napewno parki wręcz czarni nie mieszczą się w nich xd raz jak z kebsa z kumplem wracałem to już chcieliśmy przejść na drugą stronę bo co 5 metrów odpowiadać że nie chcesz niczego kupić? Napewno warschauer straße w weekend. Jeden czarny stoi zawsze w tym samym miejscu w wejsfiu do s bahna lub u bahna już nie pamiętam.
Z miejsc które mogę polecić to pojedźcie na ostbahnhof wysiadanie z eSki i nie pamiętam które wyjście ale gdy wyjdsiefie trzeba przejść przez ulicę idąc najpierw do ulicy po ziemi gdzie rosną drzewa przechofsidi przez ulicę i będzie wioska murzynów :D jest drewniana brama gdzie grają koncerty ponoć ale ogólnie wchodzicie na takie Ala hipisowskie pole gdzie są drewniane domki na bramie dajecie czarnemu 1€ wejściówki i odrazu po prawej zawoła was czarny wchodzicie jak do znajomych czarni siedzą grają w piłkarzyki palą blanty bawią się częstują tymi blantami i z rzeczy które w tym miejscu możesz kupić to: trawa( całkiem dobra lepsza od pierwszego lepszego na ulicy) koks pixy(15€ i jeszcze mnie klepał że good price drogo w chuj ale nie mogę o tych różowych punisherach powiedzieć złego słowa) MDMA (50€). Pozniej kupione od jakiegoś turasa za 10€ na warschauer straße pixy nie były takiej jakości. Chyba też na tej ulicy ( nie pamiętam punisherach wjechały) gość około 40 zblazowany z w chuj niskim głosem pytał się czy chce crack i widać było że gość nie z pierwszej łapanki i testuje co ma ale poszedłem swoją drogą w klub gdzie polecam pierwszy po prawej jak zejdziemy z warschauer straße muzyka idealna pod pixy :D
Pytanie do dłużej siedzących w Berlinie, jest sens brać crack od kogoś z ulicy nawet tak przekonująco wyglądającej? Bo koks z pod mostu na wyżej omawianej ulicy odradzam :) szkoda waszych pieniędzy
Ten klub w którym byłeś to Cuicide Circus, bardzo spoko z reszta a ten drugi z czarnymi to YAAM
01 grudnia 2018Balboa88 pisze: Jest ktos z Frankfurt am Main ? Moze jest ktos, kto jest tutaj dłużej i ogarnia co nie co.![]()
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.