Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Skręta nigdy jako tako nie było, ale wiadomo dzień za dniem co chwilę myśli żeby przyjebać, nowe pomysły, wzmacnianie DXM, grejpfrutem, itd. Zawsze tylko psychicznie no i sraczka. Ostro zaczęło się, gdy zacząłem to mieszać z tramadolem, waląc nawet 1200-2000 mg tego chujstwa razem z kodą. Wtedy zaczęły się fizyczne skręty, choć to nadal było dalekie od tego, co przeżywa większość opiatowców.
Używałem deksa inaczej, po prostu waliłem dawkę III - IV Plateau, a następne dni nie miałem już w ogóle ciśnienia na kodeinę, ani nic z tych rzeczy. Najgorzej jak kusi walnąć tylko dlatego, że na zejściu z deksa klepie 10x mocniej, a w ciągu przez tolerkę to nawet tej kurwy kodeiny nie czułem. Ale i to dało się opanować, były to luźne myśli i ochota, a nie ciśnienie i oszukiwanie siebie.
Także potwierdzam działa, choć na mnie tylko w mega dawkach.
15 marca 2022Kellerpioid pisze: @Duce jak u Ciebie?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.