03 czerwca 2020Kackum pisze: Ktoś wie jaki status substancji na dzień dzisiejszy?
swoją droga zabawny jest fakt, że tam podlinkowali w źródłach [H], niebieskie a nawet różowe xD i niech mi ktoś powie że służby nie siedza na forach.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
15 czerwca 2020pawoleh666 pisze:https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 9-2019.pdf03 czerwca 2020Kackum pisze: Ktoś wie jaki status substancji na dzień dzisiejszy?
swoją droga zabawny jest fakt, że tam podlinkowali w źródłach [H], niebieskie a nawet różowe xD i niech mi ktoś powie że służby nie siedza na forach.
23 czerwca 2020123blue01 pisze: Jaki jest obecny status? Przeczesałem ostatnie wykazy z 2019 roku i nie znalazłem tej substancji na liście, wiec zakładam, że dalej legalna. Proszę o potwierdzenie lub wyprowadzenie z błędu.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Wie ktoś czy ta poprawka weszła w życie?
PANOWIE Z RZĄDOWEGO CENTRUM LEGISLACJI, PROSZĘ ZOSTAWCIE NAM PSYCHODELIKI I DYSOCJANTY A WEŹCIE SIĘ ZA KETONY I STYMULANTY!
Ketony wszystkie są i tak nielegalne od 2018 r. :/
18 stycznia 2021NTM3689 pisze: FLUNITRAZOLAM, FLUALPRAZOLAM, FLUBROMAZEPAM, " -
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.