03 czerwca 2020Kackum pisze: Ktoś wie jaki status substancji na dzień dzisiejszy?
swoją droga zabawny jest fakt, że tam podlinkowali w źródłach [H], niebieskie a nawet różowe xD i niech mi ktoś powie że służby nie siedza na forach.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
15 czerwca 2020pawoleh666 pisze:https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2 ... 9-2019.pdf03 czerwca 2020Kackum pisze: Ktoś wie jaki status substancji na dzień dzisiejszy?
swoją droga zabawny jest fakt, że tam podlinkowali w źródłach [H], niebieskie a nawet różowe xD i niech mi ktoś powie że służby nie siedza na forach.
23 czerwca 2020123blue01 pisze: Jaki jest obecny status? Przeczesałem ostatnie wykazy z 2019 roku i nie znalazłem tej substancji na liście, wiec zakładam, że dalej legalna. Proszę o potwierdzenie lub wyprowadzenie z błędu.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Wie ktoś czy ta poprawka weszła w życie?
PANOWIE Z RZĄDOWEGO CENTRUM LEGISLACJI, PROSZĘ ZOSTAWCIE NAM PSYCHODELIKI I DYSOCJANTY A WEŹCIE SIĘ ZA KETONY I STYMULANTY!
Ketony wszystkie są i tak nielegalne od 2018 r. :/
18 stycznia 2021NTM3689 pisze: FLUNITRAZOLAM, FLUALPRAZOLAM, FLUBROMAZEPAM, " -
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.