Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 5 / 0
Siema są jakieś sposoby żeby śluzówkę nosa przywrócić do czasów świetności żeby lepiej się Czechu wchłania?
przeniesiono /Devixo
Ej małolata choć się fakać
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
  • 12 / 1 / 0
Nie polecam kropli, które zawierają xylometazolin, chyba że doraźnie, na dłuższą metę rozwalają sluzówkę jeszcze bardziej. Maści wszelkiego typu jak np. z witaminą A, z nagietka są dobre ale na skórę pod nosem albo na sam nos.
Uwaga! Użytkownik IrbisSniezny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 2 / 0
Jeśli chodzi o regenerację to xylometazolin wyrządza więcej szkód niż pożytku, dobry jest do stosowania max 7 dni. Sól morska i irygacja działa o wiele lepiej na śluzufkę i zatoki, albo inhalacje i parówki z szałwii, które łagodzą stany zapalne zatok. Tak samo jeżeli chodzi o zwykłą sól fizjologiczną, łagodniejsza i lepsza niż xylometazolin.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.