Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 5 / 0
Siema są jakieś sposoby żeby śluzówkę nosa przywrócić do czasów świetności żeby lepiej się Czechu wchłania?
przeniesiono /Devixo
Ej małolata choć się fakać
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
  • 12 / 1 / 0
Nie polecam kropli, które zawierają xylometazolin, chyba że doraźnie, na dłuższą metę rozwalają sluzówkę jeszcze bardziej. Maści wszelkiego typu jak np. z witaminą A, z nagietka są dobre ale na skórę pod nosem albo na sam nos.
Uwaga! Użytkownik IrbisSniezny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 2 / 0
Jeśli chodzi o regenerację to xylometazolin wyrządza więcej szkód niż pożytku, dobry jest do stosowania max 7 dni. Sól morska i irygacja działa o wiele lepiej na śluzufkę i zatoki, albo inhalacje i parówki z szałwii, które łagodzą stany zapalne zatok. Tak samo jeżeli chodzi o zwykłą sól fizjologiczną, łagodniejsza i lepsza niż xylometazolin.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.