Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 5 / 0
Siema są jakieś sposoby żeby śluzówkę nosa przywrócić do czasów świetności żeby lepiej się Czechu wchłania?
przeniesiono /Devixo
Ej małolata choć się fakać
ja mam katar ty masz katar
możemy razem polatać
jak cię boli głowa to nie potrzebny jest ci Apap,
pokaże ci kto tu ma pazur choć to ty będziesz drapać,
wiem, ze lubisz gryźć ale nie rozgryziesz co mam w planach
  • 12 / 1 / 0
Nie polecam kropli, które zawierają xylometazolin, chyba że doraźnie, na dłuższą metę rozwalają sluzówkę jeszcze bardziej. Maści wszelkiego typu jak np. z witaminą A, z nagietka są dobre ale na skórę pod nosem albo na sam nos.
Uwaga! Użytkownik IrbisSniezny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 2 / 0
Jeśli chodzi o regenerację to xylometazolin wyrządza więcej szkód niż pożytku, dobry jest do stosowania max 7 dni. Sól morska i irygacja działa o wiele lepiej na śluzufkę i zatoki, albo inhalacje i parówki z szałwii, które łagodzą stany zapalne zatok. Tak samo jeżeli chodzi o zwykłą sól fizjologiczną, łagodniejsza i lepsza niż xylometazolin.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.