leniwy
1. «niechętnie pracujący, unikający wszelkiego wysiłku»
2. «poruszający się wolno»
3. «odbywający się bez pośpiechu»
Nie jestem leniwy, choć często mówię sobie "pierdolę, nie robię" ;)
A ten korzeń Maca mam sproszkowany i rozpuszczam go w wodzie... smakuje lepiej niż kawa Inka... i ma multum witamin i właściwości... polecam!
Albo zmienisz nastawienie albo będziesz zawsze gruby, krótka piłka.
Krzywy kręgosłup to fakt a nie wymówka, a siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
moment pisze:Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.
Zamiast "siłownia" wbij sobie do łba "klub fitness" ;]
moment pisze:siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zumba? https://www.youtube.com/watch?v=HRkNfdlm5Qs
Dajcie kurwa spokój :D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:To zrób to, dlaczego tego nie robisz?
Czego nie robię?
Idę na spacer za godzinkę... nie pływam, bo za zimno, nie tańczę, bo nie mam z kim, nie biegam, bo głupio mi.
GTW Grrrubas
https://www.youtube.com/watch?v=bjOPDKcEHlw
moment pisze:Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
Mam problemy z kręgosłupem i nogami, a jakoś mi to przeszkadza chodzić na siłkę. Nikt nie każde wszystkiego robić mimo problemów ze zdrowiem.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.