Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 181 / 4 / 0
Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.

leniwy
1. «niechętnie pracujący, unikający wszelkiego wysiłku»
2. «poruszający się wolno»
3. «odbywający się bez pośpiechu»

Nie jestem leniwy, choć często mówię sobie "pierdolę, nie robię" ;)

A ten korzeń Maca mam sproszkowany i rozpuszczam go w wodzie... smakuje lepiej niż kawa Inka... i ma multum witamin i właściwości... polecam!
Uwaga! Użytkownik moment nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 138 / 18 / 0
Ble ble ble, krzywy kręgosłup w niczym nie przeszkadza, na wszystko znajdziesz jakąś wymówkę idź się nażreć do lodówki bo nic z tego nie będzie, dieta nie, ćwiczenia nie, kupie magiczne tabletki i schudne.

Albo zmienisz nastawienie albo będziesz zawsze gruby, krótka piłka.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2016 przez AnalogCzlowieka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 4 / 0
Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
Krzywy kręgosłup to fakt a nie wymówka, a siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
Uwaga! Użytkownik moment nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
moment pisze:
Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.
Jak się domyślam nigdy nie byłeś na siłowni. Niby czym będziesz nadwyrężał kręgosłup, jeżdżąc na rowerku stacjonarnym? Machając kończynami na orbitreku? Mówisz instruktorowi że masz problem z kręgosłupem i się nie bój, nie każe Ci wyciskać sztangi na ławeczce. Od przerzucania ciężarów nie da się schudnąć, dostaniesz program ćwiczeń aerobowych które nie mają nic wspólnego z kręgosłupem.

Zamiast "siłownia" wbij sobie do łba "klub fitness" ;]
moment pisze:
siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
Bzdura. Obecnie w każdej dobrej siłowni są zajęcia z tańca, nazywa się Zumba i jest w programie odchudzania hehe
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 181 / 4 / 0
Miałem epizody na dwóch siłkach... adrenalinka jest przyjemna, jednak coś tam było nie tak... ścisłość i sztuczność mi nie odpowiadała... wolę popływać w jeziorze, pospacerować, pobiegać, potańczyć i poleżeć na trawie....

Zumba? https://www.youtube.com/watch?v=HRkNfdlm5Qs
Dajcie kurwa spokój :D
Ostatnio zmieniony 29 marca 2016 przez moment, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4807 / 267 / 0
To zrób to, dlaczego tego nie robisz?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 138 / 18 / 0
I tu się mylisz światło, przerzucanie ciężarów jest dużo skuteczniejsze w spalani tkanki tłuszczowej niż trening aerobowy, a wynika to z większego wpływu na metabolizm i ogólnego wydatku energetycznego jaki organizm zużywa podczas takiego treningu. Powiem więcej, dieta + trening siłowy a aeroby nie są do niczego potrzebne, ewentualnie jakiś HIIT w dni nietreningowe albo inny trening o wysokiej intensywności.
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 4 / 0
Światło pisze:
To zrób to, dlaczego tego nie robisz?

Czego nie robię?
Idę na spacer za godzinkę... nie pływam, bo za zimno, nie tańczę, bo nie mam z kim, nie biegam, bo głupio mi.
  • 3854 / 314 / 0
Jako że podejście tej grubej świni jest jak celuloza, czyli nie do strawienia, to pozwolę sobie zarzucić piosenką tematyczną:

GTW Grrrubas
https://www.youtube.com/watch?v=bjOPDKcEHlw
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 39 / 0
moment pisze:
Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
To kup senes... :diabolic: :diabolic:

Mam problemy z kręgosłupem i nogami, a jakoś mi to przeszkadza chodzić na siłkę. Nikt nie każde wszystkiego robić mimo problemów ze zdrowiem.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.