Dobra dla osob ktore nie maja tolerki jest tez tianeptyna, dziala przeciwdepresyjnie i uspokajaco, i znaczaco poprawia nastroj.
Nalezy tylko pamietac ze benzo i podchodnw benzo (tianeptyna) uzalezniaja. I to dosc silnie.
Pannakush pisze:U mnie świetnie sprawdza się benzo, głównie ze względu na moje problemy psychiczne (nerwica, mania) i jedzenie klonazepmu na zmianę z alprą nawet nie tyle, że ułatwia mi funkcjonowanie, a wręcz mi je umożliwia.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
16 grudnia 2016Bojaźliwy07 pisze: kofeina( pije kawe ok. 3-4 kubków/dziennie ) już raczej zamula żołądek i wprowadza nerwowość niz stymulacje i empatie, euforie
Na codzień to najlepszy wybór. Chyba nikt nie wymienił nikotyny. Ziele tez sie nada, a jeszcze lepiej leki nootropowe. Benzo/alko/opio/stimy nie są dobre na dłuższą metę.
Nie wyobrażam sobie być dzień w dzień porobiony czymkolwiek innym (poza kofeiną ofc, ale to jest raczej oczywiste).
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.