Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Niby dobrym sposobem są benzo, uspokajaja, otwieraja na swiat zewnetrzny i przy odpowiednich dawkach np 0,5-1mg przy aplrazolamie w ciagu dnia nie widac takiego komplenego zakrecenia.
Dobra dla osob ktore nie maja tolerki jest tez tianeptyna, dziala przeciwdepresyjnie i uspokajaco, i znaczaco poprawia nastroj.
Nalezy tylko pamietac ze benzo i podchodnw benzo (tianeptyna) uzalezniaja. I to dosc silnie.
  • 1957 / 230 / 0
Pannakush pisze:
U mnie świetnie sprawdza się benzo, głównie ze względu na moje problemy psychiczne (nerwica, mania) i jedzenie klonazepmu na zmianę z alprą nawet nie tyle, że ułatwia mi funkcjonowanie, a wręcz mi je umożliwia.
To już raczej uzależnienie od benzo, aniżeli ich lecznicze działanie. Chociaż gdyby nie tolerka, to sam bym je wpierdalał everyday.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
U mnie heroina bardzo dobrze sprawdza się na codzień.
I benzo. rolki w szkle np.
  • 3497 / 741 / 9
A ja myśle, że najlepszym dragiem na codzień jest orient. I podchodzenie z dystansem do takich wkętów jak ty Panie aspirancie. Chuj Ci w dupe, pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
  • 13 / 2 / 0
kofeina( pije kawe ok. 3-4 kubków/dziennie ) już raczej zamula żołądek i wprowadza nerwowość niz stymulacje i empatie, euforie
  • 732 / 57 / 0
mowa moja bedzie krótka... królowa jest tylko jedna! %-D
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1522 / 73 / 0
16 grudnia 2016Bojaźliwy07 pisze:
kofeina( pije kawe ok. 3-4 kubków/dziennie ) już raczej zamula żołądek i wprowadza nerwowość niz stymulacje i empatie, euforie
Empatia i euforia od kofeiny, nie pal blantów bo halucynacji dostaniesz :D

Na codzień to najlepszy wybór. Chyba nikt nie wymienił nikotyny. Ziele tez sie nada, a jeszcze lepiej leki nootropowe. Benzo/alko/opio/stimy nie są dobre na dłuższą metę.
tekst powyżej =/= prawda
  • 623 / 46 / 13
VIVA LA marihuana!
Nie wyobrażam sobie być dzień w dzień porobiony czymkolwiek innym (poza kofeiną ofc, ale to jest raczej oczywiste).
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 611 / 81 / 0
Pregabalina z kofeiną, alkohol i nikotyna.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.