Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Niby dobrym sposobem są benzo, uspokajaja, otwieraja na swiat zewnetrzny i przy odpowiednich dawkach np 0,5-1mg przy aplrazolamie w ciagu dnia nie widac takiego komplenego zakrecenia.
Dobra dla osob ktore nie maja tolerki jest tez tianeptyna, dziala przeciwdepresyjnie i uspokajaco, i znaczaco poprawia nastroj.
Nalezy tylko pamietac ze benzo i podchodnw benzo (tianeptyna) uzalezniaja. I to dosc silnie.
  • 1957 / 230 / 0
Pannakush pisze:
U mnie świetnie sprawdza się benzo, głównie ze względu na moje problemy psychiczne (nerwica, mania) i jedzenie klonazepmu na zmianę z alprą nawet nie tyle, że ułatwia mi funkcjonowanie, a wręcz mi je umożliwia.
To już raczej uzależnienie od benzo, aniżeli ich lecznicze działanie. Chociaż gdyby nie tolerka, to sam bym je wpierdalał everyday.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
U mnie heroina bardzo dobrze sprawdza się na codzień.
I benzo. rolki w szkle np.
  • 3497 / 741 / 9
A ja myśle, że najlepszym dragiem na codzień jest orient. I podchodzenie z dystansem do takich wkętów jak ty Panie aspirancie. Chuj Ci w dupe, pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
  • 13 / 2 / 0
kofeina( pije kawe ok. 3-4 kubków/dziennie ) już raczej zamula żołądek i wprowadza nerwowość niz stymulacje i empatie, euforie
  • 732 / 57 / 0
mowa moja bedzie krótka... królowa jest tylko jedna! %-D
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 1522 / 73 / 0
16 grudnia 2016Bojaźliwy07 pisze:
kofeina( pije kawe ok. 3-4 kubków/dziennie ) już raczej zamula żołądek i wprowadza nerwowość niz stymulacje i empatie, euforie
Empatia i euforia od kofeiny, nie pal blantów bo halucynacji dostaniesz :D

Na codzień to najlepszy wybór. Chyba nikt nie wymienił nikotyny. Ziele tez sie nada, a jeszcze lepiej leki nootropowe. Benzo/alko/opio/stimy nie są dobre na dłuższą metę.
tekst powyżej =/= prawda
  • 623 / 46 / 13
VIVA LA marihuana!
Nie wyobrażam sobie być dzień w dzień porobiony czymkolwiek innym (poza kofeiną ofc, ale to jest raczej oczywiste).
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 613 / 81 / 0
Pregabalina z kofeiną, alkohol i nikotyna.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.