Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
niskie poczucie wlasnej wartosci wobec dziewczyny do ktorej wkrecilem sobie usilnie milosc tak sie zaczelo (GBL) a zawsze bylem zafascynowany dragami glownie psychodelikami z racji ojca schizofrenika gdyz chcialem sprawdzic czy jestem rowniez chory zycie w niepewnosci mnie wkurwialo to furtke mialem otwarta, obecnie/troche wczesniej dosc mocno zniszczylem sobie psychike, depresja etc dziewczyna dawno odeszla to napierdalalem opiaty +benzo. Takie sterowanie emocjami. obecnie trzezwy od 4 m-c ale juz wiem ze wroce do cpania
  • 1073 / 124 / 3
alkohol- jakiś odruch się włączył po robocie piwo, jedno piwo to drugie i tak leci.

trawka- czułem się dość nieźle w ogólnie pojebanym temacie.

Na szczęście więcej ciągów nie ma.
  • 17 / / 0
Ok. 2 miesięczny ciąg alko/eti/faje (niby lajcik, ale ilości konkretne) przeplatane sporadycznie innymi substancjami. Eh, te wielkie miłości i późniejsze smutki :(
Ale powiedzmy, że to było dawno, nie prawda i już się nie powtórzy :rolleyes:

choć było intensywnie %-D
Uwaga! Użytkownik DoktorMelon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / / 0
Ponieważ wszyscy pierdolą jaka to trawa jest nieszkodliwa i nieuzależniająca, i potem przychodzi myślenie "a to tylko nieszkodliwa marihuana" i nim się obejrzysz jesteś w ciągu... Poza tym jak nałogowo jarałem kanna to myślałem coś w stylu "kanna są bardzo podobne do marihuany, a ta nieszkodliwa", więc kanna = nieszkodliwe jak zielsko...
Wiem oczywiście że to co tu piszę to same głupoty, ale niestety takie miałem podświadome myślenie w cugu :-/
  • 297 / 30 / 0
Wszystko mogę zrozumieć ale kurwa ciągi na syntetycznych kanna i DXM to dla mnie jakaś abstrakcja %-D
Ktoś kto był w takim ciągu mógłby powiedzieć co nim motywowało? Chodzi mi głównie o kaszlodyn.
Spoiler:
  • 3732 / 45 / 0
Bylam wiele razy w ciagu DXM, glownie na malych dawkach. Powiem tak, trzeba znajdowac sie w niewielkim odsetku ludzkosci, ktorej dysocjanty daja frajde. Nieporownywalna z niczym innym. Glownie, wydaje mi sie, siegaja po to ludzie gleboko zwiazani ze swoim wewnetrznym swiatem, przywiazujacy wielka wage do wyobrazni. Lubilam to codzienne lekkie odklejenie, zdystansowanie do samej siebie, specyficzny klimat wytlumienia swiata zewnetrznego. Sa tez kwestie praktyczne - zniwelowanie laknienia, wieksza wytrzymalosc, lekka stymulacja, brak snu, poniesienie samopoczucia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 492 / 16 / 25
W ciąg najczęściej szedłem na fecie, nie raz po miesiąc/dwa walenia dzień w dzień bez przerwy ale po takim okresie umiałem się w miarę ogarnąć. Ludzie siedzą w tym po ileś lat w ciągu, ale ja bym tak nie umiał. Paranoje, schizy, wygłodzenie i przemęczenie po pewnym czasie dawały się we znaki i trzeba było przystopować. Ciągi były też inne typu benzo czy kanna (tylko AM mnie w porządny cug kanasiowy wjebało), ale z każdego wychodziłem sam z siebie.
Teraz mam tak, że minimum raz w tygodniu muszę się wprowadzić w stan intoksykacji i to bez różnicy czym, co jest pod ręką to leci. Właściwie to nawet nie zależy od ilości towaru na stanie, bo jak już jestem w ciągu to walę do końca grubo nie myśląc o zmniejszaniu dawek, potem boli, chwila przerwy i lecimy dalej.
Z lekka chujowa perspektywa życiowa, ale póki co jest wesoło i nie narzekam. Martwi mnie tylko, że już 4 dzień fajczę kanna / mj na przemian, niby zaapasy się kończą ale już w drodze jest trochę kanna, pół słoika baki czeka na mnie u ziomka i generalnie no impulsywnie kołuję towiec w kółko. Cóż... Każdy ma swoje requiem dla snu.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 562 / 29 / 0
Byłam w ciągu jedynie na DXM, i kodeinie. Na tej pierwszej [w sensie: substancji] bo lubiłam gdy świat stawał się mniej somatyczny, 'dotykalny', a s/kojarzenia/e dalekie-dziewicze lądy-witryny-opuszczone-smutnookie, na drugiej bo zamieniała skwarną neurozę w mroźną zamulinę.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Glownie dlatego, ze mam pojebany swiatopoglad = co sie bede przejmowal, ze efekty poczuje za kilkanascie lat. Do tego wzgledny ogar prawidlowej suplementacji, ktory pozwalal czesto na trzaskanie po nosie co wieczor, usypianie sie gieblem i bezzwalowe pojscie do pracy po 3h snu.
  • 113 / 4 / 0
Przez własną głupotę. Ciągle sobie wmawiałem, że mnie to nie dotyczy, że nad tym nie panuję, aż obudziłem się z ręką w nocniku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.