Ale powiedzmy, że to było dawno, nie prawda i już się nie powtórzy :rolleyes:
choć było intensywnie
Wiem oczywiście że to co tu piszę to same głupoty, ale niestety takie miałem podświadome myślenie w cugu :-/
Ktoś kto był w takim ciągu mógłby powiedzieć co nim motywowało? Chodzi mi głównie o kaszlodyn.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Teraz mam tak, że minimum raz w tygodniu muszę się wprowadzić w stan intoksykacji i to bez różnicy czym, co jest pod ręką to leci. Właściwie to nawet nie zależy od ilości towaru na stanie, bo jak już jestem w ciągu to walę do końca grubo nie myśląc o zmniejszaniu dawek, potem boli, chwila przerwy i lecimy dalej.
Z lekka chujowa perspektywa życiowa, ale póki co jest wesoło i nie narzekam. Martwi mnie tylko, że już 4 dzień fajczę kanna / mj na przemian, niby zaapasy się kończą ale już w drodze jest trochę kanna, pół słoika baki czeka na mnie u ziomka i generalnie no impulsywnie kołuję towiec w kółko. Cóż... Każdy ma swoje requiem dla snu.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.