Każdy powinien sam zdecydować czy chce brać, bo tu nie jest zawsze pięknie i ładnie, jak po innych RC.
Brałem jeden raz, miałem tylko dobrą fazę, zero bad tripa i żadnego praktycznie doświadczenia, ale takie mam przemyślenia po tym tripie i tematach na forumku.
Rufus_0077 pisze:Czemu tak uważasz?
Btw'to twoje' jeżeli już :)derb pisze:widać, że słabe te twoje doświadczenie
Ja uważam się za bardzo "opanowanego" ale chyba nie było ani jednego tripa, którym mógłbym świadomie pokierować (to jeszcze zależy od tego jak kto rozumie to wyrażenie), stąd dla mnie twoje stwierdzenie jest zwyczajnie naiwne. Myślę jednak, że kiedyś przekroczysz pewną granicę i zrozumiesz, że to co do tej pory nazywałeś bad tripem nie jest nawet jego przedsmakiem. Bo zdarzają się na tyle negatywne doświadczenia, że dochodzi się po nich do siebie przez okres kilku tygodni czy miesięcy
Rufus_0077 pisze:Jak ktoś ma problemy psychiczne to nie powinien brać Niczego dlatego takich nie biorę pod uwagę :)
Wyniki badań, które kiedyś czytałem sugerują, że psychodeliki nie wywołują chorób psychicznych lecz trzeba też pamiętać, że mogą być czynnikiem pogłębiającym (nawet znacznie) istniejące już zaburzenia (np te, które przebiegały początkowo bezobjawowo).
Rufus_0077 pisze:nie jednego
Rufus_0077 pisze:napewno
Miałem jeden badtrip ze dzisiaj bym tu nie pisał gdybym się nie potrafił opanować :D
Chyba z góry założyłes ze nie mam racji :) a jednak trochę jej mam :)
Jeśli dobrze dobierzesz ss to raczej nie powinieneś się niczego obawiać :)
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło dobrze pisze, 4-AcO-DMT to świetna substancja i odpowiednia na pierwszy raz. Radziłbym celować w 25mg.
Tak więc sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy warto, w końcu jak pisał kosmiczny kompost -
"nikt nie zna Cię lepiej niż Ty samego siebie".
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.