Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
I tak rozszerzone żrenice to dziwna rzecz

to jest objaw dużej stymulacji ,sytuacja ze średnicami nie zależy od substancji,to wynik stymulacji

a przecież kanna nie spidują
  • 46 / 2 / 0
Rozszerzone źrenice, to efekt pobudzenia ukłądu współczulnego a układ współczulny może zostać pobudzony np. jakimś silnym doznaniem, jakim są pierwsze fazy na AM. I kto powiedział, że kanna nie spidują? Może nei spiduja w rozumieniu bezpośredniego działania na przekaźnictwo noradrenaliny i dopaminy, ale mogą powodować pobudzenie psychoruchowe, neipokój, lekką euforię, czy uczucie przeżywania czegoś ważnego. NIe działa bezpośrednio, ale efekt jest ten sam: pobudzenie ukłądu współczulnego.
  • 156 / 2 / 0
Tu też wrzucę swoją wypowiedz ku przestrodze.
Powiem wam że już wiem skąd cała masa dolegliwości, od buli brzucha, sraczki, bólów głowy i stanów nerwicowych i bezsenności, łamania w kościach, itd. Byłem na badaniu testu obciążeń organizmu, wyszło że jestem po AMce ostro zatruty chemicznie, niewydolność nerek i wątroby co strasznie zanieczyszcza dodatkowo organizm. Najlepsze że mam problem z więzadłami i woreczkami stawowymi (pisałem 4 miesiące temu że jak odstawiłem AM to bolały mnie nogi przez 2 tygodnie codziennie). Wcześniej mi takie rzeczy się nie robiły, nikt w rodzinie nie ma z tym problemów. Dlatego od miesiąca nie palę nic, oczyszczam organizm i czuję że czuję się lepiej. Jednak długa droga do naprawy tego co syntetyki popsuły. Ale już zapomniałem jak to jest budzić się co godzinę by przypalić, to jest chore i nie chcę do tego wracać, wam też tego życzę abyście się opamiętali. Syntetyki strasznie niszczą organizm od środka, obudzicie się jak już będzie na prawdę kiepsko.
  • 3363 / 355 / 0
Co ci było? Opisz dokładnie.
Ile i jak często paliłes? Jesteś pewien ze to od am?
  • 285 / 2 / 0
@Porto, jesteś pewien że to nie były żadne opiaty, przypadkiem? %-D

Ja z kolei, po spaleniu pierwszych 150mg AM dostałem dość konkretnej pokrzywki.
  • 303 / 1 / 0
Bóle, bóle i jeszcze raz bóle. Zęby, kości, stawy łokciowe i kolanowe, kręgosłup w odcinku lędźwiowym, głowa. Po każdym buchu czuć od razu, na co wjeżdża i co spierdala AM. Najgorsze gówno z syntetyków, serio.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2012 przez nomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
codziennie czułem się nadpobudliwy i znerwicowany, napięcie i psychozy. Fakt moje życie nie jest spokojne, jednak teraz jest dużo lepiej niż 1,5 miesiąca temu. Z AMką przywitałem się pierwszy raz w wakacje 2011 i od tamtego czasu zawojowała moją psychiką na tyle że co miesiąc robiłem w siebie 2-3 g mieszając czasem z jwh ale rzadko, urb tylko raz zamówiłem, zbyt ciężki się okazał dla mnie (organizmu). Natomiast nie mogłem się powstrzymać by przypalać co godzinę AM, nawet w nocy (20 razy na 24 godziny paliłem co godzinę). Jednak od wiosny miałem wrażenie że jakość zaczęła spadać u dostawców, zawsze kupowałem u 2 najlepszych w PL, jednak to nie jakość a tolerka. Przy EURO skusiłem się na 5g u barona, jak wyszło spaliłem to w niecałe 2 tygodnie i tak mnie to wyjebało z życia że postanowiłem skończyć z nałogiem, życie jest zbyt piękne by marnować na to. Po odstawieniu tzn jak się skończył proszek to z godziny na godzinę było coraz gorzej, w ciągu następnych 24h było już tak źle że ciężko mi było myśleć, rozmawiać i dobierać słowa, cały oblany potem, ciągle się trząsłem (nie mogłem pracować przy maszynach, głupio mi było wciskać głupoty że się strułem czy przepiłem) i poprosiłem o wolne, ręce latały mi jak w chorobie Parkinsona. To mi pokazało że to jest nie normalne, fakt palę a raczej paliłem mj od 15 roku nałogowo przez osiem lat jednak nigdy czegoś podobnego nie doświadczyłem, żaden psychodelik, feta czy pixy nie dały takich objawów. Pojawiły się dopalacze i sklepy rc więc się przerzuciłem (bo dziewczyna zabraniała mi palić i kontaktować się z dostawcami to wygodniej było spalić po pracy po drodze lolka czy 2 lufki tajfuna) z uwagi na cenę, wydajność i ograniczenia dziewczyny, była cięta na moje potrzeby ;) Na szczęście była... Teraz od ponad miesiąca nie palę nic, oczyszczam się i żałuję ze tak się potoczyło, muszę zregenerować wątrobę i naprawić nerki razem z nadnerczami. Ogółem jeden wielki syf a jak czytam że ludzie co dzień jakieś ethcaty czy inne trucizny wrzucają to przykro się robi,
ciało wypłukane z witamin i minerałów, obiążone chemią, aż strach pomyśleć co w środku się robi. Myślicie skąd się bierze rak? Organizm nie daje sobie rady z toksynami i coś w końcu siada, jak coś siądzie to jak po sznureczku idą następne organy i toksyny niszczą tak że robi się rak prostaty, żołądka, płuc czy inne. Przemyślcie swoje postępowanie.
Dodam że od 5-6 lat tylko palę, czasem jakiś psychodelik ale żadko, żadnych stymulantów, nawet kawy nie piję. A tym bardziej jakieś opiaty, bez jaj proszę. Podczas badania Pani pytała czy pracuję w jakiś zakładach chemicznych bo jeszcze nie widziała takiej walki organizmu z taką ilością nagromadzonej chemii, jak się tłumaczyłem to patrzyła spod oka, wiedziałem że mi nie wierzyła.
  • 3363 / 355 / 0
Nie do końca tak powstaje rak.
  • 156 / 2 / 0
ale sam się nie robi, musi być czynnik z którym organizm sobie nie radzi, czy to promieniowanie, szkodliwe jedzenie albo podatność na toksyny w powietrzu. Różne są przyczyny i różne organizmy z inną odpowiedzią immunologiczną na dane czynniki. Jak nie dostaniesz raka od zalegających toksyn to będzie zapalenie przewodu moczowego, nadciśnienie czy miażdżyca. Uważam że NFZ i cała ferajna lekarsko-aptekarska to jeden wielki młyn robienia kasy na leczeniu skutków zamiast przyczyn. Najczęściej wspominane jest kruszenie zębów co potwierdzam, nawet do dziś mam przednie jedynki i dwójki w kolorze brunatnym, osad trudny do zdarcia a wcześniej trójka mi się ułamała, na wiosnę.
  • 3899 / 241 / 13
Oczywiście z tym rakiem wierutne bzdury żeś spłodził. Może nie będe się na ten temat rozwodził, powiem krótko - przyczyny raka nie są znane.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.