to jest objaw dużej stymulacji ,sytuacja ze średnicami nie zależy od substancji,to wynik stymulacji
a przecież kanna nie spidują
Powiem wam że już wiem skąd cała masa dolegliwości, od buli brzucha, sraczki, bólów głowy i stanów nerwicowych i bezsenności, łamania w kościach, itd. Byłem na badaniu testu obciążeń organizmu, wyszło że jestem po AMce ostro zatruty chemicznie, niewydolność nerek i wątroby co strasznie zanieczyszcza dodatkowo organizm. Najlepsze że mam problem z więzadłami i woreczkami stawowymi (pisałem 4 miesiące temu że jak odstawiłem AM to bolały mnie nogi przez 2 tygodnie codziennie). Wcześniej mi takie rzeczy się nie robiły, nikt w rodzinie nie ma z tym problemów. Dlatego od miesiąca nie palę nic, oczyszczam organizm i czuję że czuję się lepiej. Jednak długa droga do naprawy tego co syntetyki popsuły. Ale już zapomniałem jak to jest budzić się co godzinę by przypalić, to jest chore i nie chcę do tego wracać, wam też tego życzę abyście się opamiętali. Syntetyki strasznie niszczą organizm od środka, obudzicie się jak już będzie na prawdę kiepsko.
Ile i jak często paliłes? Jesteś pewien ze to od am?
Ja z kolei, po spaleniu pierwszych 150mg AM dostałem dość konkretnej pokrzywki.
ciało wypłukane z witamin i minerałów, obiążone chemią, aż strach pomyśleć co w środku się robi. Myślicie skąd się bierze rak? Organizm nie daje sobie rady z toksynami i coś w końcu siada, jak coś siądzie to jak po sznureczku idą następne organy i toksyny niszczą tak że robi się rak prostaty, żołądka, płuc czy inne. Przemyślcie swoje postępowanie.
Dodam że od 5-6 lat tylko palę, czasem jakiś psychodelik ale żadko, żadnych stymulantów, nawet kawy nie piję. A tym bardziej jakieś opiaty, bez jaj proszę. Podczas badania Pani pytała czy pracuję w jakiś zakładach chemicznych bo jeszcze nie widziała takiej walki organizmu z taką ilością nagromadzonej chemii, jak się tłumaczyłem to patrzyła spod oka, wiedziałem że mi nie wierzyła.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.