Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Mnie wystarczyły 3 dni ciągu (4-6h snu na dobę), by doświadczyć omamów słuchowych, wzrokowych, czuciowych, a także ataków panicznego lęku oraz parestezji. Na zjeździe człowiekowi wydaje się, że te negatywne efekty się nasilają... jebnie kreskę, poziom dopaminy idzie w górę i jest tylko gorzej... Zobaczymy czy i jeśli tak to po jakim czasie abstynencji od wszelkich środków zaburzenia ustąpią.
  • 42 / / 0
u mnie po trzech dniach ciągu bez żadnego spania nie czułam na zjeździe żadnych specjalnych 'atrakcji' jedynie w ciągu kiedy dorzucałam kreskę ciągle miałam wrażenie, że ktoś idzie i zostanę nakryta :cheesy: a nie, przepraszam... na zjeździe potrafiłam dogłębnie przeszukiwać miejsca w których robiłam kreski żeby się upewnić czy przypadkiem nie odprysnął mi gdzieś jakiś kawałek kryształu a że zazwyczaj szukałam z uporem maniaka to coś się zawsze znalazło... no ale nie na tyle, żeby mi to w czymkolwiek pomogło %-D no i trzęsłam się jak osika na wietrze :rolleyes: i to by było na tyle.
  • 804 / 5 / 0
Hehe mi na zjazd po 17 h od 100 wapo i 40 sniff na 1 raz pomogło pół grama kofeiny, meth nie działa raczej już bo już mogłem zjeść Mega Pocket, ale pomimo popicia gbla piwem i tak nie chce mi się spać xD
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1053 / 76 / 0
mi sie swego czasu nie chcialo po ~10ml GBL
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 655 / 3 / 0
A ja mam pytanie,

Jak nie śpicie (przynajmniej niektórzy z was) parę nocy, to co stosujecie by zasnąć?
Ja personalnie alko,
Pewnie niektórzy powiedzą, że Bezno czy Zolpiderm

Ostatnio próbowałem mianserynę i dała radę na końcówce, ale nawet... uśpiła mnie w tej dawce, bardziej niż ponadnormatywnie %-D :-| .

Macie inne środki, które by pomogły zasnąć jak się jest kÓrwa lekko za bardzo pobudzonym??
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1817 / 107 / 0
mnie osobiście bardzo pomaga tissercin.jak czuje już tylko pobudzenie fizyczne bez umysłowego to łykam 3-5 tableteczek w zależności od nagrzania i do dwóch godzinek śpię jak miś.Polecam.
  • 809 / 15 / 0
ja z reguły nie próbowałem zasnać, raczej zabić dziwne myśli za pomocą benzo. teraz chce spróbować, celuję w sporo klonów i alko. da rady tak po prostu urwać sobie film? wiem, że to głupie, ale walenie meth też nie jest mądre.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1141 / 9 / 0
Wywal te clony... Jak ci się załączy paradoksalna, to dopiero będziesz mieć spida %-D
  • 804 / 5 / 0
Gblem zawsze da ;D Akurat też będę miał zjazd wtedy kiedy Ty to można się ustawić ;D
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1817 / 107 / 0
Mnie pomaga zolpidem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).