Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Mnie wystarczyły 3 dni ciągu (4-6h snu na dobę), by doświadczyć omamów słuchowych, wzrokowych, czuciowych, a także ataków panicznego lęku oraz parestezji. Na zjeździe człowiekowi wydaje się, że te negatywne efekty się nasilają... jebnie kreskę, poziom dopaminy idzie w górę i jest tylko gorzej... Zobaczymy czy i jeśli tak to po jakim czasie abstynencji od wszelkich środków zaburzenia ustąpią.
  • 42 / / 0
u mnie po trzech dniach ciągu bez żadnego spania nie czułam na zjeździe żadnych specjalnych 'atrakcji' jedynie w ciągu kiedy dorzucałam kreskę ciągle miałam wrażenie, że ktoś idzie i zostanę nakryta :cheesy: a nie, przepraszam... na zjeździe potrafiłam dogłębnie przeszukiwać miejsca w których robiłam kreski żeby się upewnić czy przypadkiem nie odprysnął mi gdzieś jakiś kawałek kryształu a że zazwyczaj szukałam z uporem maniaka to coś się zawsze znalazło... no ale nie na tyle, żeby mi to w czymkolwiek pomogło %-D no i trzęsłam się jak osika na wietrze :rolleyes: i to by było na tyle.
  • 804 / 5 / 0
Hehe mi na zjazd po 17 h od 100 wapo i 40 sniff na 1 raz pomogło pół grama kofeiny, meth nie działa raczej już bo już mogłem zjeść Mega Pocket, ale pomimo popicia gbla piwem i tak nie chce mi się spać xD
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1052 / 77 / 0
mi sie swego czasu nie chcialo po ~10ml GBL
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 655 / 3 / 0
A ja mam pytanie,

Jak nie śpicie (przynajmniej niektórzy z was) parę nocy, to co stosujecie by zasnąć?
Ja personalnie alko,
Pewnie niektórzy powiedzą, że Bezno czy Zolpiderm

Ostatnio próbowałem mianserynę i dała radę na końcówce, ale nawet... uśpiła mnie w tej dawce, bardziej niż ponadnormatywnie %-D :-| .

Macie inne środki, które by pomogły zasnąć jak się jest kÓrwa lekko za bardzo pobudzonym??
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 1817 / 108 / 0
mnie osobiście bardzo pomaga tissercin.jak czuje już tylko pobudzenie fizyczne bez umysłowego to łykam 3-5 tableteczek w zależności od nagrzania i do dwóch godzinek śpię jak miś.Polecam.
  • 809 / 15 / 0
ja z reguły nie próbowałem zasnać, raczej zabić dziwne myśli za pomocą benzo. teraz chce spróbować, celuję w sporo klonów i alko. da rady tak po prostu urwać sobie film? wiem, że to głupie, ale walenie meth też nie jest mądre.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1141 / 9 / 0
Wywal te clony... Jak ci się załączy paradoksalna, to dopiero będziesz mieć spida %-D
  • 804 / 5 / 0
Gblem zawsze da ;D Akurat też będę miał zjazd wtedy kiedy Ty to można się ustawić ;D
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1817 / 108 / 0
Mnie pomaga zolpidem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.