Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
krzychoowa pisze:
Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v
Gdybyś podał sobie 300g to już byś nie żył. Jeżeli chodzi o 300mg to także wysoce prawdopodobne :nuts:
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 1 / 0
krzychoowa pisze:
znajomy leczący zasugerował propranol
znajomy jest chyba rzeczywiscie "leczacym", chociaz nie zdziwilbym sie specjalnie gdyby okazal sie nawet lekarzem... W kazdym razie powiedz mu, zeby nie udzielal innym takich rad, jesli nie chce miec kogos na sumieniu - niech sobie zapamieta: podawanie beta-blokerow jest BARDZO zlym pomyslem przy przedawkowaniu stymulantow - po szczegoly odsylam do pracy Johna D. Catravasa - Acute cocaine intoxication in the conscious dog: studies on the mechanism of lethality.
  • 246 / 1 / 0
CentrumRzymu pisze:
No właśnie zryj ile wleznie i twoje emotki nie są na miejscu. Mów pisz płacz a zawsze znajdą się idioci. Jak po informacje o dawce nie było kurwa chęci czytać. Ale jak się struje to wie gdzie pisać. Mi tam takiego w ogóle nie szkoda.
acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
  • 757 / 31 / 0
Makrela i czosnek obniżają w wielu przypadkach ciśnienie tak samo jak beta-blockery z tym, że nie mają efektów ubocznych ani niedociagniec (alfa). Polecam a poza tym już tu kiedyś pisałem o przedawkowaniu MDPV po metkacie..
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
krzychoowa pisze:
Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v potężne szaleństwo, panika ,drżenia..,doświadczyłem już przedawkowania przy pierwszym kontakcie, maksymalnie bez paniki,wyrównując oddech, benzo na podorędziu to warunek, 10mg esta i wrzucać do oporu, w moim wypadku diazp do i.v w kilka minut załatwiło przesilenie, znajomy leczący zasugerował propranol, mnie nie było potrzebne..współczuję którzy doświadczyli niewłaściwego dawkowania ale przestrzegam przed i.v ryzykowna droga dla mdvp.Miks 4 mec 200g i 50 do 80 g mdvp wielce sobie cenię
i tu dałes 'dupy' bo tego tego rodzajów mixow nie powinienes podawac,ja te połaczenia znam od jakiegos czasu i nie zdecydowałem sie nawet o nich wspomniec. Polaczenie MDPV z mefedronem i (lub) jego odpowiednikami jest szalenie niebezpieczne. Ja sie o mało nie przekkreciłem po takiej mieszance,układ krwionosny dostał pierdolca a serce nie wie co robic. Wchodzi panika spłycony oddech,dezorientacja,zaburzenia widzenia i rownowagi,mdłosci kurwa wszystko co najgorsze. Nie jestem zadnym autorytetm ale leszczem tez nie a ledwo sie z tego wyciagnołem dzieki szalonej dawce benzo i jakos zdołałem sie opanowac bo prawie zawał miałem a gałki wylazły z oczodołów, Nie znam kur.. proporcji bo nie ma takich ale nikt z was nie chciałby umierac w taki sposob . Nawet niech zaden baran nie pomysli chyba ze chce zdychac jak pies w rowie
Zreszta wasza sprawa
...

A,jak bym zarzucił 300-400mg M..V w tej mieszance to juz bym tego nie pisał,1/10 wystarczyła do takiej akcji z mefistem
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2010 przez O*Men, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
blueberry: mógłbyś podać dawkowanie środków przez Ciebie wymienionych i parametry ich skuteczności oraz przybliżony czas rozpoczęcia działania po przyjęciu?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
O*Menie jestem wolny, przestrzegam, przed MDPV i ta drogą aplikacji, problemem bywa jakość i to rodzi komplikacje,np.sort od Czystych super,przestrzegam ale wybieram, miks 4 mec i MDPV uważam za interesujący, 100mg MDPV I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie..,25 lat podążam tym szlakiem..,ostrożność i odczuwanie siebie,bez brawury i można tak wiele lat, problemem alienacja, większość koleżeństwa nie żyje...to tyle!
  • 481 / 6 / 0
pamietaj ze sort sortowi bardzo nierowny bywa. Ile kg mefa wcisnołem w 'modnych' czasach w siebie to tylko ja wiem. Ale nigdy nie czułem nawet ułamka tego co wtedy. mef był zajebisty kiedy zaczołem i brałem teraz go nienawidze,czuje tylko zblizony zapach i mam cofke. Moze dlatego ze w sumie dwa razy zdarzyło mi sie uswiadczyc cos co mozna by nazwac produktem najwyzszej jakosci. a sorty 'przelatywałem'wszelakie i zewszad. Przez turlane kg'mów mefista to w sumie nie całer 20g to było cos co ja bede.. ehh
Pieprzyc to ;]
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
100mg mdpv I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie
Co to znaczy usatysfakcjonowało?Porównaj działanie przy tej formie podania z wciąganiem, ewentualnie paleniem, jeśli możesz.Ja wyłącznie wciągam, bo palenie ponoć wyjątkowo szkodliwe jest, a i smak tego cuda z folii nie jest zbyt zachęcający hehe.W każdym razie przy wciąganiu nie przekraczam jednorazowo 15mg, bo rośnie przewaga wkurwienia nad pożądaną stymulacją.
W struny bym tego za cholere nie walnął, ale tak z ciekawosci pytam.

Ten wątek by można troszke poszatkować i przenieść część do ogólnego chyba.
  • 481 / 6 / 0
fouc pisze:
CentrumRzymu pisze:
acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
Bullshit- było mowione wiele razy na ten temat,sam nawet cos pisałem :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.