Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v
krzychoowa pisze:znajomy leczący zasugerował propranol
CentrumRzymu pisze:No właśnie zryj ile wleznie i twoje emotki nie są na miejscu. Mów pisz płacz a zawsze znajdą się idioci. Jak po informacje o dawce nie było kurwa chęci czytać. Ale jak się struje to wie gdzie pisać. Mi tam takiego w ogóle nie szkoda.
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v potężne szaleństwo, panika ,drżenia..,doświadczyłem już przedawkowania przy pierwszym kontakcie, maksymalnie bez paniki,wyrównując oddech, benzo na podorędziu to warunek, 10mg esta i wrzucać do oporu, w moim wypadku diazp do i.v w kilka minut załatwiło przesilenie, znajomy leczący zasugerował propranol, mnie nie było potrzebne..współczuję którzy doświadczyli niewłaściwego dawkowania ale przestrzegam przed i.v ryzykowna droga dla mdvp.Miks 4 mec 200g i 50 do 80 g mdvp wielce sobie cenię
Zreszta wasza sprawa
...
A,jak bym zarzucił 300-400mg M..V w tej mieszance to juz bym tego nie pisał,1/10 wystarczyła do takiej akcji z mefistem
Pieprzyc to ;]
100mg mdpv I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie
W struny bym tego za cholere nie walnął, ale tak z ciekawosci pytam.
Ten wątek by można troszke poszatkować i przenieść część do ogólnego chyba.
fouc pisze:CentrumRzymu pisze:acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!