Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v
krzychoowa pisze:znajomy leczący zasugerował propranol
CentrumRzymu pisze:No właśnie zryj ile wleznie i twoje emotki nie są na miejscu. Mów pisz płacz a zawsze znajdą się idioci. Jak po informacje o dawce nie było kurwa chęci czytać. Ale jak się struje to wie gdzie pisać. Mi tam takiego w ogóle nie szkoda.
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v potężne szaleństwo, panika ,drżenia..,doświadczyłem już przedawkowania przy pierwszym kontakcie, maksymalnie bez paniki,wyrównując oddech, benzo na podorędziu to warunek, 10mg esta i wrzucać do oporu, w moim wypadku diazp do i.v w kilka minut załatwiło przesilenie, znajomy leczący zasugerował propranol, mnie nie było potrzebne..współczuję którzy doświadczyli niewłaściwego dawkowania ale przestrzegam przed i.v ryzykowna droga dla mdvp.Miks 4 mec 200g i 50 do 80 g mdvp wielce sobie cenię
Zreszta wasza sprawa
...
A,jak bym zarzucił 300-400mg M..V w tej mieszance to juz bym tego nie pisał,1/10 wystarczyła do takiej akcji z mefistem
Pieprzyc to ;]
100mg mdpv I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie
W struny bym tego za cholere nie walnął, ale tak z ciekawosci pytam.
Ten wątek by można troszke poszatkować i przenieść część do ogólnego chyba.
fouc pisze:CentrumRzymu pisze:acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.