Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v
krzychoowa pisze:znajomy leczący zasugerował propranol
CentrumRzymu pisze:No właśnie zryj ile wleznie i twoje emotki nie są na miejscu. Mów pisz płacz a zawsze znajdą się idioci. Jak po informacje o dawce nie było kurwa chęci czytać. Ale jak się struje to wie gdzie pisać. Mi tam takiego w ogóle nie szkoda.
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v potężne szaleństwo, panika ,drżenia..,doświadczyłem już przedawkowania przy pierwszym kontakcie, maksymalnie bez paniki,wyrównując oddech, benzo na podorędziu to warunek, 10mg esta i wrzucać do oporu, w moim wypadku diazp do i.v w kilka minut załatwiło przesilenie, znajomy leczący zasugerował propranol, mnie nie było potrzebne..współczuję którzy doświadczyli niewłaściwego dawkowania ale przestrzegam przed i.v ryzykowna droga dla mdvp.Miks 4 mec 200g i 50 do 80 g mdvp wielce sobie cenię
Zreszta wasza sprawa
...
A,jak bym zarzucił 300-400mg M..V w tej mieszance to juz bym tego nie pisał,1/10 wystarczyła do takiej akcji z mefistem
Pieprzyc to ;]
100mg mdpv I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie
W struny bym tego za cholere nie walnął, ale tak z ciekawosci pytam.
Ten wątek by można troszke poszatkować i przenieść część do ogólnego chyba.
fouc pisze:CentrumRzymu pisze:acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.