Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v
krzychoowa pisze:znajomy leczący zasugerował propranol
CentrumRzymu pisze:No właśnie zryj ile wleznie i twoje emotki nie są na miejscu. Mów pisz płacz a zawsze znajdą się idioci. Jak po informacje o dawce nie było kurwa chęci czytać. Ale jak się struje to wie gdzie pisać. Mi tam takiego w ogóle nie szkoda.
krzychoowa pisze:Omyłkowo podałem 300 do 400g mdvp i.v potężne szaleństwo, panika ,drżenia..,doświadczyłem już przedawkowania przy pierwszym kontakcie, maksymalnie bez paniki,wyrównując oddech, benzo na podorędziu to warunek, 10mg esta i wrzucać do oporu, w moim wypadku diazp do i.v w kilka minut załatwiło przesilenie, znajomy leczący zasugerował propranol, mnie nie było potrzebne..współczuję którzy doświadczyli niewłaściwego dawkowania ale przestrzegam przed i.v ryzykowna droga dla mdvp.Miks 4 mec 200g i 50 do 80 g mdvp wielce sobie cenię
Zreszta wasza sprawa
...
A,jak bym zarzucił 300-400mg M..V w tej mieszance to juz bym tego nie pisał,1/10 wystarczyła do takiej akcji z mefistem
Pieprzyc to ;]
100mg mdpv I.V, od Czystych, usatysfakcjonowało mnie
W struny bym tego za cholere nie walnął, ale tak z ciekawosci pytam.
Ten wątek by można troszke poszatkować i przenieść część do ogólnego chyba.
fouc pisze:CentrumRzymu pisze:acard przy beta-ketonach był wiele miesięcy temu polecany w ramach harm reduction i rdu tutaj na forum w wątku o mefedronie, wówczas nikt tego nie kwestionował. oczywiście, zażycie połówki aspiryny było nadal tak samo głupie z mojej strony, ale twoja bezpieczna retoryka, w której cierpią tylko ci, którzy kurwa nie mają chęci czytać nie trzyma się kupy.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.