Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
A co do tematu, ja nie dodałem jeszcze paru rzeczy, kurwa przez moje ćpanie wciągneło się jeszcze pare osób :-/
Szkoda mi tego, bo nie chciałem, zmieniłem całkowicie towarzystwo, kurwa na mieście spokojnie o mnie menel mogą mówić.
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
moj dobry kolega uzaleznil sie przeze mnie od koksu, dosc konkretnie

tzn kurwa nie tyle przeze mnie, co po prostu ze mna cpal pierwszy raz
  • 3732 / 45 / 0
Zdecydowanie najlepszą rzeczą, jaka mnie spotkała dzięki narkotykom, a właściwie dzięki Hajp było poznanie mojego :heart: .
Życie nabrało kolorów, obróciło się o 180 stopni. Wszystkie negatywne konsekwencje wydają się mało ważne w cieniu tego wydarzenia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 352 / 100 / 0
Najgorszego: Totalnie poryte zdrowie
Najlepszego: Tentyp
  • 360 / / 0
Stałem się swoim jebanym menorem i nie szukam autorytetów. Otwożyłem się na wszystko. Nic nie ogranicza mojego myślenia(a jak coś ogranicza, to mniej niż kiedyś:))
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 703 / 40 / 0
Najlepszego: Kompletne pozbycie się socjofobii, ale takie naprawdę kompletne. Brak bezsensownych wyrzutów sumienia. To, że często potrafię non-stop gadać (to przez mefedron i egzaminy ustne z języków różnych, od jakiegoś pół roku,) co było nie do pomyślenia jeszcze ze dwa lata temu. Chyba trochę tym ludzi wkurwiam, ale się nie przejmuję - kolejny dobry efekt dragotyqw :-) "Nauczyłam się" śpiewać - tzn. dalej fałszuję, ale przynajmniej ćwiczę i bardzo to polubiłam.
Najgorszego: Że to wszystko może się całkiem niedługo spieprzyć, jeżeli pewne rzeczy wymkną się spod kontroli. Głupi wypadek po klonach. Olewanie studiów przez ketony, strata paru ciekawych wykładów.
  • 57 / / 0
najlepszego : zmiana światopoglądu z całkiem nihilistycznego na bardziej otwarty i lepsza sprzedaż obrazów
najgorsza: pobyt w psychiatryku
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 3363 / 360 / 0
najlepsze:
- otwartosc
- koniec zasciankowosci (marihuana to zlo - wezmiesz - umrzesz. LSD to samo)
- inne spojrzenie na przepiekny swiat
- koniec problemow z oczami. odkad jaram mj stan mojego widzenia o wiele wiele sie polepszyl. tak samo nie mam juz dawno boli w plecach. pan doktur kazal mi lykac codzien 500mg paracetamolu, no ale zauwazylem ze para nic nie daje, a mj samo wystarcza
- spora, naprawde spora wiedza o narkotykach i lekach
negatywne:
- raczej zadnych, oprocz tego, ze kazdy postrzega mnie jako cpuna:
'zobaczcie, to ten co bierze LSD, pewnie spi na dworcu!'

ale tak to wiecej pozytywow niz negatywow.
  • 25 / / 0
Chyba same pozytywy.
Odkąd zacząłem palić mj i ogólnie interesować się bardziej tematem substancji zmieniających świadomość, przestałem wierzyć w stereotypy, poznałem wiele ciekawych ludzi, otworzyłem się na świat i zacząłem czerpać z życia jeszcze większą radość niż przedtem.
  • 705 / 16 / 0
Co dobrego- dzięki dragom wykreowała się postać Bakusia - osoby którą wielu zna, ale tak naprawdę mało kto wie jak ma na imię.
W dużym stopniu nauczyłem się uczyć, logicznie myśleć, poznałem (i wciąż poznaję) bogate zasoby słownika polskiego.
Co złego: j.w. + przeżyta zapaść naczyniowa w wieku chyba 15 lub 16 lat
Ryyyyyyyba!
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.