Szkoda mi tego, bo nie chciałem, zmieniłem całkowicie towarzystwo, kurwa na mieście spokojnie o mnie menel mogą mówić.
tzn kurwa nie tyle przeze mnie, co po prostu ze mna cpal pierwszy raz
Życie nabrało kolorów, obróciło się o 180 stopni. Wszystkie negatywne konsekwencje wydają się mało ważne w cieniu tego wydarzenia.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Najlepszego: Tentyp
Najgorszego: Że to wszystko może się całkiem niedługo spieprzyć, jeżeli pewne rzeczy wymkną się spod kontroli. Głupi wypadek po klonach. Olewanie studiów przez ketony, strata paru ciekawych wykładów.
najgorsza: pobyt w psychiatryku
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu
kropeczka.
- otwartosc
- koniec zasciankowosci (marihuana to zlo - wezmiesz - umrzesz. LSD to samo)
- inne spojrzenie na przepiekny swiat
- koniec problemow z oczami. odkad jaram mj stan mojego widzenia o wiele wiele sie polepszyl. tak samo nie mam juz dawno boli w plecach. pan doktur kazal mi lykac codzien 500mg paracetamolu, no ale zauwazylem ze para nic nie daje, a mj samo wystarcza
- spora, naprawde spora wiedza o narkotykach i lekach
negatywne:
- raczej zadnych, oprocz tego, ze kazdy postrzega mnie jako cpuna:
'zobaczcie, to ten co bierze LSD, pewnie spi na dworcu!'
ale tak to wiecej pozytywow niz negatywow.
Odkąd zacząłem palić mj i ogólnie interesować się bardziej tematem substancji zmieniających świadomość, przestałem wierzyć w stereotypy, poznałem wiele ciekawych ludzi, otworzyłem się na świat i zacząłem czerpać z życia jeszcze większą radość niż przedtem.
W dużym stopniu nauczyłem się uczyć, logicznie myśleć, poznałem (i wciąż poznaję) bogate zasoby słownika polskiego.
Co złego: j.w. + przeżyta zapaść naczyniowa w wieku chyba 15 lub 16 lat
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.