Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
A co do tematu, ja nie dodałem jeszcze paru rzeczy, kurwa przez moje ćpanie wciągneło się jeszcze pare osób :-/
Szkoda mi tego, bo nie chciałem, zmieniłem całkowicie towarzystwo, kurwa na mieście spokojnie o mnie menel mogą mówić.
Uwaga! Użytkownik Pan Drag jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1052 / 77 / 0
moj dobry kolega uzaleznil sie przeze mnie od koksu, dosc konkretnie

tzn kurwa nie tyle przeze mnie, co po prostu ze mna cpal pierwszy raz
  • 3732 / 45 / 0
Zdecydowanie najlepszą rzeczą, jaka mnie spotkała dzięki narkotykom, a właściwie dzięki Hajp było poznanie mojego :heart: .
Życie nabrało kolorów, obróciło się o 180 stopni. Wszystkie negatywne konsekwencje wydają się mało ważne w cieniu tego wydarzenia.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 352 / 100 / 0
Najgorszego: Totalnie poryte zdrowie
Najlepszego: Tentyp
  • 360 / / 0
Stałem się swoim jebanym menorem i nie szukam autorytetów. Otwożyłem się na wszystko. Nic nie ogranicza mojego myślenia(a jak coś ogranicza, to mniej niż kiedyś:))
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 703 / 40 / 0
Najlepszego: Kompletne pozbycie się socjofobii, ale takie naprawdę kompletne. Brak bezsensownych wyrzutów sumienia. To, że często potrafię non-stop gadać (to przez mefedron i egzaminy ustne z języków różnych, od jakiegoś pół roku,) co było nie do pomyślenia jeszcze ze dwa lata temu. Chyba trochę tym ludzi wkurwiam, ale się nie przejmuję - kolejny dobry efekt dragotyqw :-) "Nauczyłam się" śpiewać - tzn. dalej fałszuję, ale przynajmniej ćwiczę i bardzo to polubiłam.
Najgorszego: Że to wszystko może się całkiem niedługo spieprzyć, jeżeli pewne rzeczy wymkną się spod kontroli. Głupi wypadek po klonach. Olewanie studiów przez ketony, strata paru ciekawych wykładów.
  • 57 / / 0
najlepszego : zmiana światopoglądu z całkiem nihilistycznego na bardziej otwarty i lepsza sprzedaż obrazów
najgorsza: pobyt w psychiatryku
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 3363 / 360 / 0
najlepsze:
- otwartosc
- koniec zasciankowosci (marihuana to zlo - wezmiesz - umrzesz. LSD to samo)
- inne spojrzenie na przepiekny swiat
- koniec problemow z oczami. odkad jaram mj stan mojego widzenia o wiele wiele sie polepszyl. tak samo nie mam juz dawno boli w plecach. pan doktur kazal mi lykac codzien 500mg paracetamolu, no ale zauwazylem ze para nic nie daje, a mj samo wystarcza
- spora, naprawde spora wiedza o narkotykach i lekach
negatywne:
- raczej zadnych, oprocz tego, ze kazdy postrzega mnie jako cpuna:
'zobaczcie, to ten co bierze LSD, pewnie spi na dworcu!'

ale tak to wiecej pozytywow niz negatywow.
  • 25 / / 0
Chyba same pozytywy.
Odkąd zacząłem palić mj i ogólnie interesować się bardziej tematem substancji zmieniających świadomość, przestałem wierzyć w stereotypy, poznałem wiele ciekawych ludzi, otworzyłem się na świat i zacząłem czerpać z życia jeszcze większą radość niż przedtem.
  • 705 / 16 / 0
Co dobrego- dzięki dragom wykreowała się postać Bakusia - osoby którą wielu zna, ale tak naprawdę mało kto wie jak ma na imię.
W dużym stopniu nauczyłem się uczyć, logicznie myśleć, poznałem (i wciąż poznaję) bogate zasoby słownika polskiego.
Co złego: j.w. + przeżyta zapaść naczyniowa w wieku chyba 15 lub 16 lat
Ryyyyyyyba!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.