Szkoda mi tego, bo nie chciałem, zmieniłem całkowicie towarzystwo, kurwa na mieście spokojnie o mnie menel mogą mówić.
tzn kurwa nie tyle przeze mnie, co po prostu ze mna cpal pierwszy raz
Życie nabrało kolorów, obróciło się o 180 stopni. Wszystkie negatywne konsekwencje wydają się mało ważne w cieniu tego wydarzenia.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Najlepszego: Tentyp
Najgorszego: Że to wszystko może się całkiem niedługo spieprzyć, jeżeli pewne rzeczy wymkną się spod kontroli. Głupi wypadek po klonach. Olewanie studiów przez ketony, strata paru ciekawych wykładów.
najgorsza: pobyt w psychiatryku
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu
kropeczka.
- otwartosc
- koniec zasciankowosci (marihuana to zlo - wezmiesz - umrzesz. LSD to samo)
- inne spojrzenie na przepiekny swiat
- koniec problemow z oczami. odkad jaram mj stan mojego widzenia o wiele wiele sie polepszyl. tak samo nie mam juz dawno boli w plecach. pan doktur kazal mi lykac codzien 500mg paracetamolu, no ale zauwazylem ze para nic nie daje, a mj samo wystarcza
- spora, naprawde spora wiedza o narkotykach i lekach
negatywne:
- raczej zadnych, oprocz tego, ze kazdy postrzega mnie jako cpuna:
'zobaczcie, to ten co bierze LSD, pewnie spi na dworcu!'
ale tak to wiecej pozytywow niz negatywow.
Odkąd zacząłem palić mj i ogólnie interesować się bardziej tematem substancji zmieniających świadomość, przestałem wierzyć w stereotypy, poznałem wiele ciekawych ludzi, otworzyłem się na świat i zacząłem czerpać z życia jeszcze większą radość niż przedtem.
W dużym stopniu nauczyłem się uczyć, logicznie myśleć, poznałem (i wciąż poznaję) bogate zasoby słownika polskiego.
Co złego: j.w. + przeżyta zapaść naczyniowa w wieku chyba 15 lub 16 lat
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.