Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
Wiem że temat stary, ale mam odpowiedź z własnego doświadczenia, więc się podzielę.
Próbowałem raz bo multitesty drogie jak chuj, ale czego się nie zrobi dla doświadczenia.
Przez noc zjadłem paczuszkę Crack Inside z funboosters (swoją drogą wiadomo co tam siedzi? jak dla mnie MDPV...) i był to chyba drugi dzień brania Cracka więc gały jak 5zł. Dołożyłem 2 albo 3 paczki thio na zwężenie źrenic.
Całą noc zbierałem mocz i z rana taki gęsty, ciemnożółty zbadałem testem.
Wyniki były ciekawe - pozytywny na amfetaminę i kokainę (!!!) z cracka i negatywny na opiaty. Więc chyba nie tak łatwo z wykryciem kody, nawet na stężonym moczu. Za to można się wjebać na teście na kokę i wióry jak zrobią taki test np. podczas zatrzymania do kontroli (nie mówię o prowadzeniu pod wpływem, ale np. dzień po).

Nie wręczajcie mi łopat i innych gówien do odkopywania skarbów forum, ale uzupełnijcie doświadczenia z testami. Peace. :finger:
"My final words shall be FUCK THIS WORLD"
Old Man's Child - Born of the Flickering - Last Chapter
  • 3523 / 51 / 0
to ja opowiem historię jaka wydarzyła mi się na granicy niemiecko-szwedzkiej. Jechałem przez nią samochodem zarejestrowanym w polsce więc policjanci z kraju naszych największych odwiecznych sojuszników(niemiaszki) od razu wzięli mnie na bok, w aucie miałem 10 opakowań acataru oraz dwie szklanki w których zawsze wykonuję ekstrakcję, dodatkowo na podłodze jebnąłem skarpetę która służyła mi do tejże ekstrakcji(nie wiem dlaczego jej nie wyrzuciłem). Szwabiki dziwnie przymknęli oko na acatary za to przyjebali się do ufajdanych od paracetamolu szklanek. Postanowili zrobić testy i o dziwno wyszły pozytywnie na opiaty więc pomimo przepłukiwania jakie zazwyczaj robię zostało tam dużo kodeiny. Wytłumaczyłem się, że szklanki są brudne od napojów( :*) ) więc postanowili znowu je przetestować testerem wykrywającym wyłącznie opiaty i o dziwo te już wyszły negatywnie. Oblany zimnym potem odpłynąłem do domu. Psiarskie przetrzepali mi dodatkowo całe auto i widać było, że chcą się do czegoś przyjebać, na szczęście odpuścili sobie te acatary, ale słyszałem, że leków bez recepty można wieźć na rok leczenia być może więc nie była to zwykła grzeczność z ich strony a obowiązek.
  • 605 / 89 / 0
Na ulotce jest napisane, żeby zażywać 3 razy dziennie, ale pewna nie jestem, dla mnie to dość często :) Poza tym jeżdżę trochę samochodem w ciągu dnia, więc tak naprawdę nie mam kiedy zażywać tego syropu - jedynie wieczorem lub późnym popołudniem. Cóż, spróbuję jutro z rana małą łyżeczkę i sprawdzę, czy mi służy. Czy nie będę się zataczać jak po Guajazylu :D a tam tylko samo alko było :D

Dzięki za odpowiedź na moje głupkowate pytanie.
Przeniesiono do tematu "kodeina - testy na narkotyki"./pletz
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 8103 / 907 / 0
20 stycznia 2018klawiatura pisze:
jeżdżę trochę samochodem w ciągu dnia
Jak jezdzisz autem, policja wezmie ciebie na testy wyjdzie morfina, wiec uwazaj z tym lekiem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 605 / 89 / 0
Cholera, aż tak? Czyli w grę wchodzi tylko raz dziennie, po pracy :/ Wzięłam dziś rano małą łyżeczkę i okej, nie zauważyłam jakiegoś dużego wpływu na OUN. Ale na kaszel pomógł, na jakiś czas miałam spokój..

A to nie jest przypadkiem tak, że koda przetwarza się w organizmie na morfinę? Czy jakoś tak.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 477 / 77 / 0
No i własnie osoba nad tobą napisała, że wezmą cie na testy i wyjdzie morfina?
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Tylko po co mieliby ją brać na testy zakładając, że nie jedzie zygzakiem i nie widać wyraźnie ujebania po twarzy? Nawet przy wypadkach zazwyczaj robi się tylko badanie alkomatem.
  • 8103 / 907 / 0
Nigdy nie wiadomo co przyjdzie do glowy panom policjantom.Lepiej bierze jak juz bedziesz wiedzial ze za auto nie zasiadziesz.
Przezorny, zawsze ubezpieczony. :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 477 / 77 / 0
22 stycznia 2018hammerzeit pisze:
Tylko po co mieliby ją brać na testy zakładając, że nie jedzie zygzakiem i nie widać wyraźnie ujebania po twarzy?
Wyrywkowe badanie narkotestami na ślinę stało się coraz "modniejsze".
Nawet przy wypadkach zazwyczaj robi się tylko badanie alkomatem.
Przy wypadkach zawsze robi się pełne badania, w przypadku kolizji również zdarzają się (i to wcale nie rzadko) takie badania.

Także wystarczy trochę pecha, że jakiś nieogarnięty kierowca ze swojej winy spowoduje kolizję z twoim udziałem, a jego linią obrony będzie fakt, że coś ćpałeś i...no resztę pozostawię wam.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Nie twierdzę, że to niemożliwe, ale trzeba by mieć dużego pecha. btw. znajomy miał stłuczkę jadąc na stilnoxie i we krwi nic nie wyszło, a to podchodzi zdaje się pod benzo, które jest wymienione w prawie o ruchu drogowym, więc może takie ilości kodeiny też by nie wyszły jako morfina.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.