Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 16 / 0
MDMA + kodeina + koks = WYJEBANA EUFORIA KTÓRA TRWAŁA DOBRE 8 GODZIN :D
DO tego 14 g palenia na dwoch na cala nocke ;d
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
zioloziolo pisze:
Blefujesz pisze:
15mg aco-dmt wywołało u mnie taką euforie i rozpierdalający uśmiech, ciarki na szczęce.. no normalnie nie mogłem :D zajebiste to jest, kolega powiedział że wchodzi jak zajebiste piguły.. tylko jedyna dupa to to, że trzyma godzine.
33mg wywolalo u mnie trzykrotnie w ciagu godziny cos, czego nie okresle nawet slowami. cos jakby fale energii wychjodzily ze mne promieniscie w kazda strone, az musialem usiasc. to doswiadczenie bylo tak intensywne, ze myslenie o nim powodowalo, ze doswiadczalem go ponownie. pozniej az zaczalem sie tego bac, tzn nie bylo w nim nic strasznego, ale bylo tak intensywne, ze sie przestraszylem, ze zaraz zaczne krzyczec czy cos ;p
dokładnie kurwa to samo miałem, 1 raz tak mną rzuciło o pokój że myślałem że wybuchnę z tej euforii ;)
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 8 / 1 / 0
Trzeźwość chłopaki ;)
  • 5818 / 1204 / 43
Opiaty ta euforia , błogostan i szczęście sam raj !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 28 / / 0
Pierwsze kilka faz po większości wyżej wymienionych substancji. Zalezy jakie klimaty cie jarają (psychodelka,stymulanty,depresanty,psychotropki czy wszystko na raz).No i dochodzi do tego doświadczenie , nastrój , podejście , czystość przyjmowanej substancj i zawartość czaszki.
  • 974 / 17 / 0
fentanyl, helupa, opium. Najlepiej w miksie z benzosami szczególnie relanium i oczywiście i.v
  • 10 / 1 / 0
Zjazd na DXM (przynajmniej ja tak mam) daje kozacką euforie, tak samo jak i na wejściu.
Uwaga! Użytkownik Narkotnik jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Homoseksualny stosunek.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 355 / / 0
Kurwik pisze:
Homoseksualny stosunek.
kto co lubi...

Mi sie zajebiscie podoba euforia po 4- Aco-DMT ze wzgledu na swoja specyficzność.
Psychodeliczna euforia to jak dla mnie zupelnie cos innego niz euforia po stymulantach, jest taka głęboka, naturalna, prawdziwa i z wnętrza ciebie %-D
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 484 / / 0
Zjazd po 1350mg DXM, był bardzo ale to bardzo euforyczny :cheesy: :cheesy:
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.