Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
pawelkow pisze:usłyszalem od znajomego ze feta działa w ten sam sposób
Witam. Mam takie pytanie. Wiem że wtarcie koksu w grzyba powoduje jego znieczulenie i wydłużenie stosunku. Niedawno na imprezie usłyszalem od znajomego ze feta działa w ten sam sposób. Chciałem zapytać czy ktoś coś o tym słyszał i czy warto spróbować? Pozdro
buahahahah o kurwa głupota ludzka jednak nie zna granic :nuts:
pawelkow pisze:Witam. Mam takie pytanie. Wiem że wtarcie koksu w grzyba powoduje jego znieczulenie i wydłużenie stosunku. Niedawno na imprezie usłyszalem od znajomego ze feta działa w ten sam sposób. Chciałem zapytać czy ktoś coś o tym słyszał i czy warto spróbować? Pozdro
Czy naprawdę chcesz ryzykować zdrowiem swojego GRZYBA (
Sam nie raz wcierałem sobie kokona w faję i sami zobaczycie efekt. Jak zimny wielki dragal (takie odczucie jakby twój kutas byl zamrozony nagle wsuwa się w gorącą, mokrą, pluszową cipeczkę (KURWA ALE BYM SOBIE TAK WŁASNIE PORUCHAŁ).
Fet bym nie wtarł, pomysl jak to w nosa piecze to jakbys nasypal na chuj to by Ci go wyzarło na wylot !
PS: Jakiś mój "anonimowy wielbiciel" wysłal mi zdjęcia chaotki. Kurwa jak je zobaczyłem to Ja pierdole.
Dziewczyno Ja na twoim miejscu bym zapierdalał w kominiarce 24/7 i ciągle latał na bajzel po helmansa.
Przynajmniej będziesz miała trochę przyjemności od zycia, a potem złoty strzał i o jednego bazyla mniej ;D
BuddahLova pisze:Kurwa a ty sie wez za edukacjie i rozwoj mozgu debilu.
Sam nie raz wcierałem sobie kokona w faję i sami zobaczycie efekt. Jak zimny wielki dragal (takie odczucie jakby twój kutas byl zamrozony nagle wsuwa się w gorącą, mokrą, pluszową cipeczkę (KURWA ALE BYM SOBIE TAK WŁASNIE PORUCHAŁ).
Fet bym nie wtarł, pomysl jak to w nosa piecze to jakbys nasypal na chuj to by Ci go wyzarło na wylot !
PS: Jakiś mój "anonimowy wielbiciel" wysłal mi zdjęcia chaotki. Kurwa jak je zobaczyłem to Ja pierdole.
Dziewczyno Ja na twoim miejscu bym zapierdalał w kominiarce 24/7 i ciągle latał na bajzel po helmansa.
Przynajmniej będziesz miała trochę przyjemności od zycia, a potem złoty strzał i o jednego bazyla mniej ;D
w jakim celu to robić jeszcze zapytam? nie dajecie sobie rady w łóżku to się nie bierzcie , albo sobie wiagre kurwa kupcie :-D
kolega buddalova - co masz do tej panny która niby taka brzydka? zakochałeś się i cie olała czy co ?
ja tam mam wyjebane na to jak wyglądają ludzie których nie znam tak samo jak na to czy jutro razem nie pojedziecie na herze łowić ryby których niema...
a co ma rozwój mózgu i edukacja do sypania jakiegoś szitu na pałe??
jak już chcesz to sobie kreta nasyp na czoło i opisz wrażenia, może też dobrze robi.. :-D
pawelkow- ja nic o tym nie wiem , ale tym się nie sugeruj ani tym co tutaj mówią ;-)
na pewno warto spróbować!! ;-) pozdrawiam .. ;-)
JEST ZAJEBIŚCIE :-D
Felek pisze:Na zejsiu fetki, mam zawsze największą ochotę coś zaruchać :-p
nie ma większego orgazmu niż wtedy i tak jak poprzednik mogę potwierdzić dobrodziejską moc dłuuuuuuuugiego i zaje mocnego orgazmu gdy dopadnie zwał, jeżeli masz odpowiednio ukierunkowanego partnera to prawie jakbyś znów dorzucił do pieca ;-)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.