4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 6 / 0
Koleżance, która ostro przesadza przestały poprawnie pracować nerki, przepłukali ją kroplówką, dali antybiotyk i wyszła ze szpitala, kupiła dyszkę
buhahah ,a na recepcie przepisali 4 dializy tygodniowo z mefedronu po 4 godziny do końca życia,wybacz dawno takiej bajki nie słyszałem ,może napisz dokładne rozpoznanie tej choroby , bo z tego co mi wiadomo jak nerki przestają pracować to już jest naprawdę źle i to się zdąża niezwykle żadko u młodych ludzi ,wtedy ta twoja koleżanka raczej szybko by nie opuściła odziału nefrologi.
  • 2775 / 39 / 0
Możliwe, że doszło do zatrzymania diurezy na skutek odwodnienia, bo nie przyjmowała płynów
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 2 / 0
U kolegi stało sie to samo ale przeczekaliśmy daliśmy mu wody bo idiota sie odwodnił
  • 124 / 2 / 0
Ja to nie wiem jak można nie pić podczas mefienia. Mnie bardziej martwi to że piję jak zwariowany, raz czy dwa zdarzyło mi się dostać jakiegoś lekkiego obrzęku bo piłem - sikałem, piłem- sikałem i chyba zaburzyłem sobie gospodarkę elektrolitową.
  • 858 / 50 / 0
Koleżanka nie piła właśnie zbyt dużo, nie jadła zresztą też (waży 38kg przy wzroscie 160).
Dostała wysokiej gorączki - 39st, było jej niedobrze, bolała ją głowa, brzuch, nudności, wymioty, kłopoty z wysikaniem się. Potem pojechała do szpitala i powiedzieli jej, że ma mocno naruszone nerki i musi na nie uważać, dodatkowo leukocyturia, czyli zakażenie dróg moczowych.

edit: 19, jest strasznie wjebana i nie umie sobie poradzić. Zresztą koleżanka z niej taka, że zawsze ma minimum dyszkę w domu i można odkupić, ratować od mefa jej nie chcę (ale mam trochę wyrzuty sumienia, bo ja jej zaproponowałem pierwszą kreskę w życiu)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010 przez rrd, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2775 / 39 / 0
Ile koleżanka ma lat? Z resztą to chyba nawet nie ważne. Przy takiej wadze stymulanty? %-D Bez uzupełniania płynów i elektrolitów? %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
powinnam robić jakąś przerwę po przyjmowaniu antybiotyku przed mefieniem?
  • 1 / / 0
jestem tu swiezy ale napisze cos od siebie bo zaciekawil mnie watek o mefedronie. generalnie 250 mg styka mi na 3 razy z czego pierwsza dawka mala, druga kozacka i trzecia na zejscie. z moczem zadnych problemow, w zasadzie to co godzinke-dwie smigalem do WC, euforia pomieszana z chilloutem, poce sie jak szmata, szczekoscisk ostry, gumy do zucia niezbedne, gadka kosmiczna:) przy wiekszej dawce mialem powiekszone zrenice i z bliska widzialem bardzo slabo(moze to tez troche przez wade wzroku). na zejscie biore prysznic i wskakuje pod koldre. znow pocenie na potege ale jest milusio, zero problemow z zasnieciem. no i po obudzeniu kawa z duza iloscia cytryny i jeden ibuprom + 2 tab cirrusa zalatwiaja sprawe. pozniej nie ma zadnych nieprzyjemnosci. najgorsze w mefie jest to ze sie pali na potege, browar nie wchodzi i jest stale cisnienie zeby zarzucac dlatego najlepsza rada to wziac tyle kasy ile trzeba, reszte dac komus do ukrycia zeby potem po nocy na mete nie latac bo to juz przypalowe jest ;)
  • 2814 / 14 / 0
hera03 pisze:
Nie[1]Chociaż może zależeć od antybiotyku.

Przypisy
  1. Post napisany przez FlaT^ 5 lip 2010, o 13:57 w temacie Mefedron - wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
to chyba logiczne,ze jesli jestes na tyle powaznie chora zeby przyjmowac antybiotyk to nie powinnas w tym czasie (oraz czasie rekonwalescencji i odbudowania organizmu po przyjmowaniu) cpac substancji skrajnie obcjazajacej organizm, nie mozna po prostu pomyslec? :nuts:
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2010 przez ITheWitchfinder, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.