Koleżance, która ostro przesadza przestały poprawnie pracować nerki, przepłukali ją kroplówką, dali antybiotyk i wyszła ze szpitala, kupiła dyszkę
Dostała wysokiej gorączki - 39st, było jej niedobrze, bolała ją głowa, brzuch, nudności, wymioty, kłopoty z wysikaniem się. Potem pojechała do szpitala i powiedzieli jej, że ma mocno naruszone nerki i musi na nie uważać, dodatkowo leukocyturia, czyli zakażenie dróg moczowych.
edit: 19, jest strasznie wjebana i nie umie sobie poradzić. Zresztą koleżanka z niej taka, że zawsze ma minimum dyszkę w domu i można odkupić, ratować od mefa jej nie chcę (ale mam trochę wyrzuty sumienia, bo ja jej zaproponowałem pierwszą kreskę w życiu)
hera03 pisze:powinnam robić jakąś przerwę po przyjmowaniu antybiotyku przed mefieniem?
Przypisy
powinnam robić jakąś przerwę po przyjmowaniu antybiotyku przed mefieniem?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.